Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako nekome moze bit lijepo među ovolikom masom plus dat velike pare za ovo
Pa onaj ko voli masu ocigledno. Mladi ljudi vole provod stari i ofucani da se odmore negdje fino. Al ko ima ko nema nema problema.
@Mufc1607 Ja garantujem da ti nemas para niti si bio na moru vec dugo vremena pa postavljas takva pitanja jer si isfrustriran i nezadovoljan svojim zivotom.Ljudima je lijepo na moru isto kao nekome na koncertu medju masom ljudi.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ko moze u septembru nek ide tada, kome djeca idu u skolu nek ide sada, ko hoce na pusto ostrvo nek ide. Ne znam cemu glupi komentari.
E bravo
Upravo pijuckam zeleni čaj u hotelu Tamaris u Tučepima, mir , tišina, no i prilično je rano, plaža mrak, krupni šljunak i 20 metara debelog hlada od stoljetnih borova, gužva jest, ali ne pretjerano, prekrasna rivijera, a cijene, sve plaćeno u hotelu, tako da sa strane i ne trošimo.
E jesi izmislio toplu vodu. haha. Cuj ljepota sve uplaceno u hotelu tako da vani ni ne trosimo. A to zadovoljstvo 2500 za 7 dana.
Da li se neko sjeca tv serije -Prosijaci i sinovi- ... ono sto je nekad makarska rivijera bila...
Bio je i Marindvor ledina do austrougarske
To je serija iz Dalmatinske Zagore a ne sa primorja.
Ma dzaba vam sve. Argetu na plazi ste poceli reklamirati a nas ste ismijavali.
Pa jbg ko voli da se kupa u pishaci i da mu neko sjedi na glavi ide u guzvu.
Na Makarskoj rivijeri postoji pregršt skrivenih prekrasnih plažica. Zašto da ide u središta mjesta?
Zašto da se ide*
zato se na more ide sredinom septembra, nidje djece, nidje nikoga, ljepota.
Lijepa Turska, Grčka i Italija!
Gdje se moze piskiti ako zapne
@AgentSm1th kome je lijepo slusat 20 osoba u isto vrijeme i da se ne mozes okrenut ko covjek da ne zakacis nekoga neka ide svaka mu cast,ja tu ne vidim odmora nimalo al eto sta znam nismo svi isti a sto se para tiče onaj ko ima pare ne ide apsolutno na ovakva mjesta,ne mlati praznu slamu.
ovu su jednodnevni turisti, dodju ujutro, uvece kuca
Bio prije mjesec dana, skupo jeste ... preskupo ! Ali je i lijepo... na 200 km od Sarajeva nema ljepse obale, neko voli miris borovine, mora, i prirodne plaze a neko se voli kupati u bazenu, jesti 24h i govorit Turska zakon..svakom njegovo.
pretpostavljam da nisi mako dalje od makaraske rivijere ako ljepse obale nisi vidio
Ludo je to komentarisati jer svak igdje gdje mu je ljepse i bolje.Neko na Jadran,neko u Tursku,Egipat,neko na Tenerife ili Siciliju.Neko ce i na slana jezera u TZLudo je komentarisati tudje ukuse,a za sviju ima mjesta svagdje i svako to mjesto ima svoju draz.
Ja trazim mirna i tiha mjesta za odmor... ovo ovdje je sve samo ne odmor.
Ako su skupi njihova stvar i ako sebi stetu nanose do njih je, a i ova prica moze turska ovo ono jeftinije, idi brate ko ti brani, gdje god hoces....
Najljepše je otići krajem septembra, dosta manje turista, niže cijene, more toplo, vrijeme još uvijek lijepo. Ne bih nikada više u ovu gužvu, nikakvog odmora i uživanja kad oko tebe vrišti 15 djece, ne možeš se okrenuti a da ne udariš u nekoga.