Komentari (61)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je bome uvik isto...danas u kuci imam dvoje Bosance, Srbi i Bosnjaci- ovima cu ujutro nazvat na dobro vam Bajram doša..dvoje Ceha i jedne poljake...i sve uvik super i sve fercera...dobro njima, dobro meni...stvarno kako malo triba da nam je svima lipo...
Islo se u 3 ujutro prije vrucine, a danas “gospoda” rodjena devedesetih kukaju kad se malo ugasi klima
Lijepa vremena
Zamisli sa je ostala Jugoslavija druže, kakva bi sila bili
Austrugarska se raspala ,Čehoslovačka isto tako...To i nas čeka ...
I kaze yuga, bolja vremena, jesu papriku, danas sjednes u svemirski brod, klima i uzivancija a nekad ficoka, sparina ubi, danas se ima mnogo vise a puno se nezadovljnije ko nekad.
bice njemcima tesko cesima poljacima slovacima i ost. nametnuti naseljavanje migranata iz azije i bliskog istoka tu ce njemacka past ako vec nije rad poplave koja je se mogla sprijeciti bar o ljudskom gubitku!! ali kad si podkopan tursko-arapskom mafijom Sta ocekivati
Ono kad si za jednu "črvenu" mogao dobiti šta god poželiš
...nisi mogao dobiti Coca Colu jer to je bila naucna fantastika sve do OI 1984...mogao si dobiti cuvenu secernu tablu koju su podvaljivali umjesto cokolade koje je rijetko bilo jer je vazda bila nestasica.
Tad smo se smijali Cehoslovacima i smatrali ih sirotinjom a pogledaj sta nasi domoljubi ucinise od nase drzave,Tito bio zakon
...sine,Cesi su tada bili pod okpacijom komunjara iz Rusije,ne mozes to porediti sa danasnjom Ceskom...oni su uvijek bili ispred nas dok ih komunjare nisu unazadile...kada su ih se rijesili i oporavili se od njihove pljacke ponovo su nas prestigli.
bezveze, kakva drzava takvi gosti, neznam sta se ljutite na pastetare to je Vasa klijentela
Išlo se na svoje more. Sada je samo hrvatsko. I sve samo zato što Velikosrbima nije bila dovoljna ona količina dominacije nego su htjeli apsolutnu dominaciju. Uvijek gladnih očiju.
Mene interesuje kako je to bilo kod Cehinja, ima li gdje video?
i dan danas se nista nije promijenilo, plavi frizideri se i dan danas po hrvatskim plazama nosaju, to je realnost hr turizma :)
Te godine vam u Dubrovniku nije bilo 10ak turista, bukvalno. Dolazili su ljudi pjehe preko Popovog polja iz okolnih mjesta. E tad je Dubrovnik vjerovatno bio puno ljepsi, dok se turisticke posjete nisu omasovile.
bosnjaci danas idu na ljetovanje sa paradajzom pastetom i friziderom
idu svi samo ti nisi vidio mora odavno pa ne znas...
Da, kad tvoja kuja sto te okotila ne zna nista skuhati
PRIKAŽI ODGOVORE (4)