Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tomo majstore naprijed velika podrska i respect
Hajde Tomo, gurni to. Sada si već negdje iznad Južnog sedla, nadam se. Nadam se nećeš imati gužvu ispod Balkona i Hillary Stepa i da će te za nekih 4-5 sati biti u “summit feveru” da će samo gurati naprijed. I postavi zastavu našu na Chomolungmu, vakat je više. Sreća i sve molitve neka te prate, druže!
Sretno! 😁
Sretno komšoja@
Ovi Nepalci su navikli i adaptirali na klimu i njima su pluca drukcija nego kod ostalih ljudi.
Vidis ove europljane, amere etc sa ful opremom, kisikom, maskama, skafanderima etc. a pored njih nepalac haman bos, drugi put mu u sedmici da vodi turu sa cigarom u ustama :)) Sala mala...sretno :D
Mutirali su da se prilagode svom okruzenju
nisam znala da su najcjenjeni vojnici u britanskoj vojsi. Valjda bas zbog nevjerovatne izdrzljivosti