Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
radnici u privatnom sektoru u Bosni i Hercegovini pitaju sta je to privatni život ????
Kazu njemacka propada :-D
BiH broj 1. Niko ne radi nista svi imaju previše vremena.
A para dovoljno.. kafice, shisha itd
Bez tebe sam samo rijec neke usne koje ljube snove Brinem i volim ja sam na korak do .. to strpljenje,cujem te. U ceznji koja nas je odrzala, ti i ja Jer bez tebe sam prah , nema me samo tisina Bez mene si samo glas, ali nema pjesme. Znam cujes me sada. Zajedno smo ljubav napisana stihovima. I volim te samo tako ima smisla......
:((
:)) :)) :***
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
njemacka samo odjelo i pidzama e vidite da nije
USA radi se 12 do 14 sati, 1 sat u guzvi kuci u krevet I opet na posao 12 do 14 sati... niko te nepita jel mozes...
e pa nije tacno radi se 8 sati maksimalno. zigio i radio. nigdje bolje uslove i postovanje nisam imao
7 od 10 zemalja su evropske.
Ova istrazivanja i ankete su mi presmjesni isto tako kazu da je Finska najsretnija zemlja na svijetu a ima najvise suicida
Nema najvise ni u Evropi, a ne u svijetu.
I onda dodje dijaspora iz Njemacke aaaaa nije to k'o prijeee, bla bla bla, bujrum nazad, radi za 1000 maraka. U svom na svom.
klasika druže niko se ne vraća a svi kukaju
"i LGBTQ+ inkluzivnost širom svijeta." -- kako je to bitno?
Sve zavisi koju populaciju gledate. Ako u BiH gledate ove po parlamentima onda oni imaju najbolji balans u galaksiji. Ništa ne rade, a sve obilato i redovno.
Bosna na zadnjem mjestu sigurno ....
E da si proputovao malo vidio bi koliko gorih zemalja od Bosne ima na svijetu.