Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imamo vise obale nego srbi, dosta.
Srbija od Dunava ima pet puta vecu korist nego vi od vasih pisljivih 20km obale
Cinjenica
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Jbt smijemo se Slovencima, imaju duplo više od nas
Makarska i Herceg Novi trebaju biti dio BiH
To nam je nas Alija potpisao i gle cuda ne samo to vec i pola Bosne dao genocidasima....hvala SDA!🤣🤣🤣🤣
Djesi ti bio yebo ti sebe
Čak i Gaza ima 40 km 💣😵 ☠️
Otiđite malo u Neum pa vidite kakvo je stanje de facto. Koliko je Maglić bošnjački, toliko je i Neum.
Ovde se spominje kolika bila bosanska obala, a i ova sad što je u BiH kada se ode na teren i vidi uživo stanje, sve se samo kaže. Otiđite malo do Neuma, sve je puno BiH zastava, svi Neumljani kažu da su ponosni Bošnjaci, ulice su nazvane po bošnjačkim slavnim osobama itd.
Bila nekad i sutorina oteo je tito i dao crnogorcima
Kad ovi podju pisati o 23% a tesko im je otvoriti popis gdje fino pise da su Bosnjaci vecina na 30% BIH po naseljima stim da ima jos 4% ne naseljenih naselja koji su uglavnom ili pored BOsnjackih naselja ili unutar Bosnjackih naselja te je logicno da ce se BOsnjaci tu nastaniti , i eto 34%, ako uzmemo i srednu BOsnu gdje Hrvati imaju vecinu koje je oko 6% teritorija BIH i koja prirodno mora gravitirati Bosnjackim urbanim centrima jer nemaju poveznicu sa ZapHercegovinom to je vec 40% BIH,
to je dalmacija i u posjedu je hrvata. bih je samo protektorat koji će trajati maksimalno još 2-3 godine. uskoro treći entitet pa onda slijedi razlaz.
@zng..ako srbi dobiju zso na Kosovu to ce se odraziti na neke druge probleme u Belgiji, Italiji, Spaniji ali pazi i u Istri tako da pazi sta pises i otvori oci..
i to malo su skoro Hrvati uzeli uopšte se ne osjecas kao u svojoj drzavi
Nisi Hrvati uzeli nego je Dubrovnik dao to područje naseljeno Hrvatima Turcima.
50, Mi smo preko 50% po zvanicnom popisu znaci imamo sami nadpolovovicnu vecinu citave BIH ,drugo po zvanicnom popisu Bosnjaci imaju vecinu na osnovu naselja na 30% teritorije BIH stim da ako pogledas ne naseljena mjesta BIH koje cine 5% BIH vidjeces da je najveci dio ili uz Bosnjacka vecinska naselja ili medju Bosnjacka vecinska naselja sto znaci da tu jedino vecinski realno ce se Bosnjaci nastaniti sto znaci da je to negdje oko 34% BIH,
Imali bismo mnogo duzi da nam UZP-ovci nisu oteli ...
Pogledaj etničke karte. Hrvati su većina od Savudrije do Prevlake. Dakle, i na to malo mora što BiH ima.
30km , Ukupna dužina obalne linije zaliva, mjerena od rta Međed preko uvale Jazine do rta Rep Kleka, iznosi 19,48 km. Treba istaći da Bosna i Hercegovina ima suverinitet i nad dijelom obale Kleka u kanalu Malog Tona i to: od rta Rep Kleka do Stražice na jugoistoku, gdje se nalazi međunarodna granica sa Republikom Hrvatskom. Dužina ove obalne linije iznosi 10,13 km. Prema tome ukupna dužina morske granice Bosne i Hercegovine u Neumu iznosi 29,61 km.
Da smo bar negdje na vrhu ljestvice