Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa i nije neka ekskluziva. Kako je najavljivano, mislila sam da se borio sa lavovima. Ali vjerovatno, subjektivni doživljaj je bio bas takva borba. Sretno u daljem radu, super su reportaže koje pravi.
Treba poći od sebe ili se probati staviti u njegovu kožu. Da 18 godina imaš neki cilj kojem težiš i pred samim krajem ti neki birokratski ćato iz čiste nezainteresiranosti onemogućava ostvarenja sna, psihički bi utjecalo na mnoge. Ali dobro je da je to bio problem a ne neka bolest npr.
@111 Jeste malo neobicno, ali pokusavam da shvatim to kao i uzimanje sportskog drzavljanstva. Motivi su u najmanju ruku, srodni.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sada kada je uzeo Srpski pasos - postavlja se pitanje da li je prvi Hrvat ili prvi Srbin koji je obisao sve zemlje svijeta.
Neka znaš da nisu dobri. Odmah će se posvađati ko sa Teslom...
Da, sada ga treba potpisati kao srpskohrvatski-hrvatskosrpski pustolov.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dao mu Vucic drzavljanstvo samo da bude prvi Srbin sto je obisao sve zemlje svijeta. Ilicic se prodao ali barem zna za sta. Ostalo sve je marketing
Pate ticar na kvadrat.
Mi kontali presao lik na islam, a on hladno srbin postade.
E moj Krsto, šta ćeš, nužda zakon mijenja..
Prica curi na sve strane. Da li ste svjesni kako je tezko uzeti srpsko drzavljanstvo? Cak i Srbima koji nisu rodjeni u Srbiji. Mozda se precutkuje da mu je otac ili majka... ili cak oboje Srbi, pa ta prica 'prvi hrvat u svim zemljama' nekako dobija drugi ukus
Kod mene u mom gradu u Bosni Ilicici su Srbi... ta info objašnjava mnogo.Cak sam u razredu u osnovnoj imala jednu sad vec pokojnu Željanu Iliić srpkinja bila,sad mi sinulo
kakve su ovo lazi, cuj otisao u Srbiju i uzeo drzavljanstvo i promijenio ime. jah eto za dan si to sve uradio. ni u jednoj drzavi ne mozes tako brzo do papira.
ja novinastva i suplje
Na osnovu cega se dobije tek tako drzavljanstvo. Odes uzmes i to je to. Nemoguce. Porijeklo, prebivaliste, rodjenje ide redovnom procedurom ali zasluge razne, sportsko i promidzba to dodjeljuje Vlada te drzave. Po ovome je imao protekciju veliku negdje, po kom osnovu,nejasno je, jedino ako mu nije Vlada dodijelila.
Pa rekao je da je imao vezu u Hrvatskoj.
Srpski pasoš najjači ! Pogotovo za azijske zemlje !
Čovjek proputovao svijet, svaka mu čast. Kod nas je vrhunac kada neko ode u drugu opštinu, ali po uslovom da nije anamo njihova.
Wow koji text. Pa ovoliko se ne bi pisalo o nekom doktoru sto je spasio nekom zivot ili nekom donatoru sto je obnovio neku skolu. Upm
dobro je me upeglo
Jel vi nas zezate...koga boli q
Ako si bio u Turskoj ,bio si i u Turkmenistanu.Isti je to narod.
Onda nije samo Turkmenistan već i Kazahstan, Kirgizstan, Uzbekistan i Azerbejdžan! To su Turkijski Narodi uključujući i Aškenazi Jevreji koji potiču od Turkijskih Naroda Centralne Azije iz bivše države Khazarije
Hahahahhaa, al ga šuknu čovjek pošteno. Prošao kroz pakao, pa svak pomisli na najgore.. hahahahah.. i narod kao čekao video hahahah
Stbija je zadrzala i odnose sa Kubom. Sad tacno je da Kuba, Turkmenistan ili Bjelorusija nisu zvucna imena, ali zvucna je cinjenica da si jedan od nekoliko koji si dobrodosao.