Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kupres Hill
I goci bend pjeva moj Ivane vide ima keša.
Sve prirodne ljepote su tu, ne našom zaslugom…mi to jedino možemo uništiti, primjera je mnogo, pa i ovaj ovdje Kupres
Potrefi mi damar, sad bi sjeo u auto i pravac Kupres. I kad stignem promrzao, plum brandy naručim da zbunim konobara i da se ugrijem, dok čekam puru i kupreške raznjiće. Auuu propade mi dijeta odoh nešto da gricnem.
Kupres - čaršija na najvećoj nadmorskoj visini u BiH. Jedanput sam tu prolazio, baš sam htio da popijem kafu, ali jaran se žurio, tako da je ostalo za neku drugu priliku.
Bio sam nekoliko puta, ako neko voli manju guzvu idealno mjesto. Cijene im jesu nesta vece, ali sto ne bi bile kad im je najvise posjetilaca iz Splita. Sve u svemu, steta sto je malo dalje.
ОРБАН УЗ ДОДИКА: Мађарска ће уложити вето у случају да ЕУ покуша да уведе санкције - Разговарајте са Србима!
Gdje si bio na godisnjem u Kupresu 😂 Dajte molim vas.
vukojebina
Samo ribu povest.
lijepa inspekcija al jbg selo je ovladalo bosnom
Tu treba namamiti i odvesti curu koju oduvijek želiš a ona neće nikako. Svakako zaseban apartman odmah pored. Poslije par dana sama će uleteti jer je skijanje do 3 možda 4 a ovdje poslije nema se šta osim ivica i tako to
Iskusan jebac... vidi se 😁
izgleda da se može jahat ' na kupresu
Bio je'nom zgulio daske od hripe... Ravnije je rende od ovog skijalista 🤭
Sve super izgleda, ali malkice sumnjam da u "izvorna kupreška jela" spada i bijela riža
Dobar samo za razglednice