Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne kontam ja ovo nikako jer je mene moja ganjala da je ženim. Polomiše se ljudi da budu originalni u prosidbi i da se to snimi i kasnije pregleda. Ona je kao fol uvijek iznenađena tako što zine pa stavi ruke na usta...kao jaoooooo. Zar baš mene?
Al fakat🤣🤣....
Eh, Ante jos se tako sredio kao galeb u bijelom. Ponoviti to na Hr primorju kad dodzes kuci.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ovaj dio gdje se desila prosidba je ogradjen I rezervisan je samo za glumce spektakla koji se odigrava svakih par satî. Tip usao hladno unutra, diplomatski ga istjerali sa platoa I kao on je iznenadjen i uvrijedjen?
Što mu nisi nos razbio
Isto ovo ste objavili prije par dana 😒
Zavisi kako ko gleda na ovo. Da se meni ovo desilo, ovako spontano i neplanski, ja bih mu pruzio ruku u smislu halal ti kruh majstore, ne znam da li se ovako nesto ikada ikome desilo. Okrenuo bih to u svoju korist svakako, narocito ako ima mogucnost da stvar postane viralna. Bolje nego one gluposti fol na stadionu iznenadis djevojku, a kamera snima na tv i semafor.
tacno ovo sranje, neko klecanje, specijalni eventi, prosidba je zapravo da kazes, hoces se udati sceri i to je to
Ante gdje su ti ruke
Ne znam što se ovako blamiraju s ovim klečećim položajem. Ako si muško šta klečiš, grob te yebbo.
Al bas. Odmah joj se u startu pokorava.
Disnayland je super stvar, moja cijela porodica koja inace zivi u Mälmo u Svedskoj je isla u Disniland, ali ne moze se porediti sa Legoland Dänmark
Tesko bih se suzdrzao da ga ne opalim otvorenom sakom, dakle samarom, u ovu hispanjolsku glavusinu
Aaaaa Ante okani me se svega ti.... Puno si lip al nisi moj tip 😂😂
Ovo onaj Antiša iz Mostara što nikad na Starom nije bio?
Zar je vijest da je negdje u americi jedna djevojka bila tužna ?
U Americi 🤨
KRETEN!!!!
Big time
Ma hajde ba, kad se sjetim kako je Luka prosio Doru čokoladnim prstenom..
Spasi ga u zadnji tren 🤣🤣
u*sro im trenutak