Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U zapadnom dijelu Mostara pustolovina, jedino na ulici mozes vidjeti po kojeg psa lutalicu ili kladionicara kako ulazi u kladionicu
Nemaš ti pojma šta je Mostar, o ostalom da ne govorim.
Pa kad je sve što vrijedi na ovoj pravoj strani
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bosna i Hercegovina moze od turizma zivjeti ko Hrvatska. Samo se treba posvetiti tome
@CicinaSatnija.Pojede se ti od ljubomore stk mi imamo stari most.
Od straha miniran da HVO nebi prešao na istočnu stranu, namještene kamere i čekao se tajming, to zna svaki patriota u gradu a i u Hagu su svjetski vojni eksperti rekli da je miniran i potvrdili to na bezbroj primjera. Zna prava raja i ko i kako
ja spektakla
Turizam je nas najaci izvoz prema tome tu granu treba maximalno jacati. Sadrzaje prilagoditi turistima i naravno sve im naplatiti od ulaza u stari dio grada do fortice i ostalik ljepota.
Ja bio petak i subotu kod dvojice drugova iz Mostara sa kojim se druzim od vojske koju sam jednim dijelom sluzio u Mostaru. Haveri od 99-te a Mostar smatram svojim gradom isto kao i Sarajevo. Jedino sto mene malo handri je ona vrucina ali izdrzi se nekako. Kineza sam nekako najvise vidio ali ima svega. Ljepota.
Lud je onaj ko misli da se 458 godina održavaju skokovi s Starog Mosta.
I ja kazem, odrzavaju se najmanje 500 godina. Mani se glupe cepri.
Ti si lud
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Slika br 3 Ramo Isak i lucka kapetanija
Svi smo mi Ramo ako zatreba
Joj vidi Rame Isaka ispod Starog Mosta