Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Očekujem da se izdaje svaki račun, da je čaj petaka, sendvič 15 KM, a piva 8 KM, al Sarajevska i to 0,33
Pa da, inače neće biti isplativo. Nije ovo kafić za široke mase, samo za one koji dokuče vrh.
Da ločeš pivu pa da kreneš nazad sa autom i stumbaš se niz Igman onda da ja čekam satima dok policija počisti cestu.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zasto se na vrhu Bjelasnice ne srusi sve, ne odveze otpad, a onda napravi objekt vecih dimenzija, ali istog stila kao na Trebevicu? Ako ste mogli uloziti lovu u vrh Trebevica, mozete napraviti slicno, ali vece na Bjelasnici i onda da gondola ulazi u taj objekt gdje moze biti rotirajuci restoran, meteorolska sluzba, vojska, spasioci itd.
Jel bio javni poziv za dodjelu ovog prostora putem licitacije il je neki ahbab blizak vlasti dobio prostor po povoljnoj cijeni?
prije agresije na BiH je bio bar na vrhu bjelasnice tj. na 2067 metara. naravno da se mnogi toga ne sjecaju
Ima li iko mozga da zaustavi uništavanje prirode, Bog vam pamet dao!? Za nečije milione pravi se svima šteta koja se ne može ni procijeniti niti popraviti
Liči mi na kutiju za cipele.
Mogu mislit cijene ovdje
Pa majmune, reci na kojoj je to novoj lokaciji cetverosjed?
Ovdje je bitno pitati: ko je izgradio objekat na vrhu planine? Pa jasno nam je svima - Vlada Kantona Sarajevo. Ali nam je nejasno kome su dali objekat pod kuriju?
Hocete li vise jednom prestati forsirati na naslovnicama kao udarnu vijest ovu glavurdu? Je li vam dosta vise; jeste li normalni vise? Pored toliko vijesti vi iznova i iznova i iznova forsirate dodicka. Hebo vas on, Klixu.
Krivi clanak u pm :o
Ne nalazi se na 1900mnv, uzmete fino google earth i provjerite. Nema potrebe za preuvelicavanjima u nedostatku da se pohvalite nekim konkretnijim i boljim stvarima.
Kola sminkerica 0,2 7 km, kafa jedno 5 maraka. Najvjerovatnije da necu nikad ni otic 🤣 pa nije st moritz
Jao kad se krzna, uske hlačice i štikle popnu na 1900 sunce ti ebem
Koji ce moj kafic n'a tom mjestu?! Bolan cuvaj planinu ne zagadjuj je bez veze...
Fakat, mi smo štetočine nevjerojatne
Da lopovi i kriminalci koji su pokrali BIH mogu trositi te pare i placati kafu 5, pivo 10 KM itd Copy/paste sa Jahorine Fuj
50 metara je 50 metara
furaju se na Jahorinu
Sirotinja i Bogu teska.