Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni su i sati bez tebe bili godine bez vode, bez sunca, bez kise, meni je ljubavi, i trenutak kad odes kao da neces doći vise. Dva smo se, vilo moja trazili vijeka, odustati nismo htjeli. I potekla je ljubav kao rijeka u trenutku kad smo se sreli........
:)) :*** :))
Ma tace SchengenVisaInfo! rvacka je na prvom mjestu.
Crna Gora ne moze biti ispred Hrvatske ni u snu. Nije losa Crna Gora, ali je HR daleko ispred.
bukvalno, more prljavo ne moze se porediti sa HR. zato i jeste jeftinije sto je i logicno
pa i nije lose, samo sta trazi srbija na listi kada nema more
Pa zato ima nulu na plazama... Ovdje su zemlje rangirane po privlacnosti za ljetovanje, sto ne znaci iskljucivo "odlazak na more"
Hahaha. Ljetujem zadnjih 10 godina a vidio mora nisam. Zasto se ljudi pate na tim vrucinama, guzvama i paprenim cijenama? Ne znaju za drugacije, sta li?