Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Švicarci nisu ratovali maltene dvjesta godina, djeli i dogovorili se davno, dok se mi još uvijek bavimo teorijom zavera i tražimo tamo negdje krivca za ovo naše katastrofalno stanje. Nikako da skontamo da smo krivci mi. Umjesto da sjednemo i dogovorimo se kako dalje mi bi još uvijek ratovali.
najgora bjelorusija, a mi nismo ni na listi ahaha
A mi ni na listi :/
Kakva je to lista gdje je Hrvatska 20 mjesta bolje plasirana od Slovenije? Pa Slovenija je Njemačka za Hrvatsku u svakom smislu...
Oni loji su posjetili vecinu tih prvih zemalja, znaju koja je to zapravo suplja. Svicarska je puna dimnjaka, dobra za drzavu, za stanovnike i ne toliko. GDP i GDP per capita se najvise povecava kada se zemlja zaduzuje u inostranstvu i kad trosi kredite ne za razvoj, nego za putovanja i stranu robu!
Evo recimo Srbija i Hrvatska, jedino sta imaju vise od Bosne, imaju zaduzenje po glavi stanovnika, a i to sto su dobili kredite, to je politicka odluka. Kzo da bi Macron dao kredit Srbiji za avione da su muslimani?
Izuzetno beskorisna informacija. Cudi me da je neko to istrazivanje finansirao.
Pa finansirali su oni na vrhu liste, to im je reklama drzave.
nas nema ni na spisku
Nismo hrjeli platiti reket.
Super
Evo di je problem kod nas,prvo kako stoje susjedi a kako mi to nije bitno,bitno je da Srbija ima neke probleme,a nas nema ni u masi za iszrazivanje jer smo toliko nebitni,probudite se i zapitajte zasto,tko su prijatelji a tko smutljivac i prevarant.
presudzen uzp Hag .. To su činjenice .
Ima neka stranica na fb nesto domovina bosna tako nesto i tu se objavljuje mitomanija koja lici na srpsku. Svi su losi, svi su nam neprijatelji, cijeli svijet je protiv nas, svi se udruzuju da nestane Bosne, cijelom svijetu i danas odzvanja cudo bosanskog otpora itd... A ustvari vidimo evo da ogroman broj ljudi nije ni cuo za nas niti ga imalo interesujemo ni u dobrom ni losem smislu.
Koje smo mi mjesto 999
Pa čekaj, gdje je BRICS? Rusija, Kina, Indija? Zar Njemačka nije propala a u Švedskoj građanski rat?
A BiH ispod posljednjeg mjesta.