Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bambi je legenda
Lijepi su❤️
AMAZING...
"U sklopu prirode čovjek je stvorio mjesta na kojima će uzgajati pojedine vrste životinja." Kako je ovo odvratno napisano...!!! FUJ!!!
Prelijepo 😊
Cudi me da je ovo moglo preživjeti ove naše krvolocne seljake što se zovu lovci.
Ovo uzgaja poljoprivrednik sa namjerom da završi na tanjiru 🤣. Živa istina.
I pobije to nasa stoka , ode alkoholicar u lov i pobije sve sto je Bog stvorio da ima svrhu na planeti , radujem se danu kada ce lov biti karakterisan kao ubitvo ili zlocin ! Da Bog da lovcu iste muke bile kao sto im on nanese !
Tebe treba grupa masnih i pijanih lovaca odvesti u šumu, zavezati za bukvu, gurati ti čitavu noć u sve rupe i tako te ostaviti, neka te vukovi glođu
I pobije to nasa stoka , ode alkoholicar u lov i pobije sve sto je Bog stvorio da ima svrhu na planeti , radujem se danu kada ce lov biti karakterisan kao ubitvo ili zlocin ! Da Bog da lovcu iste muke bile kao sto im on nanese !
Poslije ovog naslova vise ih nece ni biti nazalost,pa i ubijaju iz zabave ne iz potrebe.Da kojim slucajem svinja koti jedno nebi mi ni svinje imali od ove lovacke stoke(cast izuzetcima koji respektuju) a kamoli srne
Sve ova zemlja ima … al nije imala niti ima srece s vlascu. Davno receno, mi smo samo svjedoci.
I neki idiotski lovac ubije ovu ljepotu...
Nije u redu fotografisati zivotinje u zatocenistvu I reklamirati ti
A ushaa bolesnik..
Prelijepe zivotinje, osim kad gledas s prednje strane 🤣
Ranč jelena lopatara? Da li to znači da se drže u velikom ali ograđenom prostoru i uzgajaju za odstrjel? Jer ako je to, onda se nemamo čemu radovati. Drzati ove prelijepe životinje u zatočeništvu i ubijati ih za pare, tuga pregolema. Ako nije to, onda su slike prelijepe.
Sad ce neki seljo sa 2 zuba i polovkom rakije da ga raznese Karabinom i okaci u supu da svi vide koliko je glup.
U čorbi je najbolji.
Ovi što minuse ostavljaju, zašto ih čovjek uzgaja? Šta mislite 🤣?
Kakva divna stvorenja za uokviriti