Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Moja domovina ⚜️🇧🇦⚜️
Njivar Nikša ovo zove šikarom.
@fbUser....8021 Ima stvarno lijepih mijesta u BiH ali brate kad pročitaš koliko je smeća zaustavila ona plutajuća brana na Drini, kako rijeka Bosna izgleda i kako je zagađena, kad vidiš kanjon Neretve sa svim onim vrećicama na okolnim stablima dođe mi muka!!!!
A i kakva smo drzava kad ima jos uvijek minskih polja. Sume su predivne i odes hodati kroz sumu kroz hlad visokih krosanja divis se sumi i naletis na minu. Ono kod nas nema osnove u civilizovnosti da se barem ti strahovi od mina otklone. Ideje velike srbije, hrvatske, ili eto 'muslimanije' se svima razbijaju o glavu. Istina je da su sve nacionalnosti ugrozene ali smrti jedne nece donijeti slobodu druge nacije vec lijepa rijec. Zagadjenost ljudskog uma je najgora.
Nema niko ljepsi od sebije i bakira
Jedna i jedina nasa prelijepa BiH. Koja je vijecna bez obzira na sve vanjske i unutrasnje neprijatelje
Se snimiti malo smeće na ovim lokacijama. Lako je video montirati. A ostavljate smeće vi koji ovo i snimate jer dolazite na ovakve lokacije
Najljepša zemlja, ali najgora država na svijetu. A i narodi u njoj.
Njivar Nikša ovo zove šikarom.
Sve lokacije u Hercegovini 😆
Pa i vidi se da nisu svjetske lokacije, cuj porediti bosnu sa tajlandom, arizonom i filipinima
Glupo za porediti Arizona pustara, zivio sam par mjeseci nema gore drzave na svjetu, filipini bezveze ne mogu se na sa cim porediti sa Bosnom, za tajland ne znam nisam nikada bio
Sve je lijepo i krasno, sve dok tu ne moraš raditi za život.
🇧🇦
Fotošop
Bosanska ljepota! Gdje god makneš, realno. Sjever - Posavina i Sava, Istok - Drina, kanjoni, prašume, Zapad - Una, jezera, Jug - Neretva, more...Ljepota
Preljepa je nasa BiH ali politicari to ne cjene , prodzi jarane citav svjet ali Bosne nigdje nema, priroda prekrasna cista vazdusna banja ,svak kap vode izvorskog potoka zlata vrjedi . Dasmo pametni zivjeli bi od turizma i zdrave hrane . ali ofi foteljasi nas nacijonalno hrane jer vlast im je slatka.
Ja se ne slažem. Ćuti i ne hvali bisere prirode, uživaj sebično u njima i ne rizikuj zlatiborizaciju ili neku sličnu vandalizaciju.
@Nevernick50 Jeste, i Prokoško jezero je nekad bilo lijepo...