Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je plscena reklama od strane Ryanaira i Wizzaira ............ kakva romantika i gluposti. Prljave ulice i sumorni dani.
Placena reklama
U Lublinu sam bio. Top gradic :=)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Romanticni vikend u Nišu ???
@gooUser1677600910 ..... Pariz i Venecija na aparatima. Cuj njega ``Konstanin veliki je rodjen u Nisu`` to je mjerilo ljepote hahahaaha
gooUser 16588..... Cuj Pariz grohnuo??? Pojasni...
Pa jest BL romanticna, i fotogenicna. Ljeti pogotovo. Imas onaj dio od Sehera do grada, hladnom starom alejom preko Hiseta, onda u Sitarima popiti kafu uz Vrbas s pogledom na Seher I Vrbas plavozelen, brzaci. I pred Palasom u centru, stari hotel, i kraj slapa u Novoseliji...
Pa onda Ferhadija je opet tu sad, pa i novo-stara crkva, pa Gospodska, pa Kastel tvrdjava, uz vodu, pa pijaca isto tu...uglavnom taj dio, od Sehera do centra, fina setnja, uz sum Vrbasa, i plus plaze kraj Vrbasa za kupanje, i pecanje. Pa onda mini kanjon Suturlije, Seherske banje, pa veliki kanjon Tijesno prema Jajcu gdje se jos krije koja mladica, i poskok. Romanticna mjesta. Ako nije brana pustena, kad je vodostaj prirodan...
Od kud Visoko 🙄
Gdje da budemo romanticni, na prljavom zrau od TE ili zagadjenoj vodi Panonskog jezera? Zrak u Tz je uzasan, ulice prljave, korzo nije ni k od onoga sto je bilo nekad, radnje zatvorene. Samo apoteke i poneki butik radi, a nargile i sl kafice ne ubrajam ni u sta.
Zadnje vukojebine na ovoj planeti gdje bi trebao otići su Niš, Beograd i Banjaluka. Ovo su gradovi koji uzdižu fašizam. Normalni građani se ovdje ne osjećaju “welcome” .
Što se komentatori upališe na propagandu avio kompanija. Nije dovoljno reći najjeftinije vam je za vikend odletjeti u Niš, Banju Luku i Tuzlu, treba i nešto privlačnije staviti poput romantike. A da je Modrac čist i da se nije nagrdio kojekakvom izgradnjom, bio bi romantično mjesto.
cuj romantika u Tuzli hahah..onda mozete i u moju Zenicu, popet se na Smetove i uzivat u pogledu na grad, koji se doduse nalazi ispod magle/smoga.
Banja Luka je sve samo ne romantična. To je isto kao da Dušmanki Maaajkić kažete da je "lepa".
Niš je obavezno bio skoro na svim razglednicama iz Juge
Dokle više lažnih slika dajte realnost
``najjeftinije destinacije za romantična putovanja u Evropi`` je pogresan naslov. Treba biti ``najjeftiniji letovi Ryanair-a za radnu snagu iz BiH u Evropu``. Kakva romantika, kakve izmisljotine.