Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mjesto br8 ne postoji,postoji grad HERCEG Stjepana Kosace
Ovo je po broju onaka ljudi na instagramu a ne po posjecenosti
ŠTA je na prvom mjestu. Govori se o lokacijama, a ne osobama, ne može se pisati "ko" za lokaciju, majka mu stara, novinar.
Kravicu ispred Štrbačkog buka može staviti samo Klix novinar iz kamena
Ovo je Klixova isfrizirana tabela u kojoj je Štrbački buk na 24 mjestu iza miljacke, blidinja i stanisica. Veze sa realnoscu nema i to tvrdim iz prve ruke.
Hari ćevabdžinica
Mostar Sarajevo.
Volim kako ima malo krajine. Krajina krajišnicima a ne ovim seljoberima što ne znaju da cijene pravu ljepotu. Vi ostanite u svojoj dolini.
Mojim prijateljima i poznanicima, visokoobrazovanim naravo, koji pratise NAUKU zadnje tri godine, najpopularnije mjesto bjese SCC centar. Svojim ambijentalnim svjetlima i relaksirajucom muzikom, nedvojbeno najpopularnije bilo za ubrizgati NEEFIKASNI i NESIGURNI peLc. I dan danas se sjecam prijatelja i poznanika. A TUZNO je to!
Pardon, glazbom!
Ej moj Stevandicu. Ti si jos zelen, cim tako tvrdis za Dodika. Obrisat ce te covjek od pod.
Br 28 nije u Bih
Među prvih 50 nema Jasmiovog i Maidovog Panonoskog jezera, a grdne pare dadoše za promociju i uvjeravanje tuzlaka, kako je Tuzla turistički grad. Vjerovatno ovi turisti koji dolaze na jezero, nemaju društvene mreže i ne znaju se tagovati. Inače, jezero se finansira iz budžeta grada, a uz to Maid Porobić i svita naplaćuju ogromne cijene ulaznica. Gotovo niko van Tuzle ne zna ni da postoje
pa vjerovatno zato što se u maju niko nije kupao
Bitno je popljuvati a ne procitati text, uostalom kelja, dodji na panonsko, prodji parkingom i vidi kakvih sve reg tablica ima...
Vrelo Bosne?
Lipo.