Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nismo znali od cevapa da napravimo brend u svijetu a da ne pricamo kako ne znamo privuci turiste.
Filovane paprike, sarma, hadžijski ćevap, sitni ćevap, bosanski lonac, pite ispod sača, djulbastija, teletina ispod sača, janjetina s ražnja, potočna pastrmka s roštilja, krzatma, pače, bamija s mesom, da ne nabrajam dalje, mogao bih do sutra... sve vrhunska jela s ovih prostora i sve bezbroj puta bolje od ćevapa... Nemam ništa protiv istih, i sam ih pojedem, al daleko od toga da su jedini kulinarski specijaliteti kojima se možemo pohvaliti...
Neki dan sam bio u visokom u piramidama iskreno vece ublehe u svom zivotu nisam vidio,ova pecina bar super izgleda piramide su isto tunel u ratu koji su kopali ispod piste,samo ide frajer za tobom i plasira ti ublehu kako imaju nekakva jezera ono tamo obicna lokvica vode i tako dalje i tako dalje
Treba posjetiti, a ulaznice jesu skupe i mislim da bi sa jeftinijim bilo duplo više posjetilaca. Ja sa 46 Km platio što nije malo.
Vjetar 25 m u sekundi? Orkan ?
Vjetrenica je čudo priirode, preporučam svakome ko može. Novinaru, provjeri malo brzinu vjetra, na 25m/s se ne bi moglo ući i smrznuo bi se na onoj temperaturi, to bi bilo 90km/h.
Zahvaljujem se klixu sto su objavili cijene ulaznica da je mogu u luku zaobici. Takodje se zahvaljujem kolegi sto pojasni podvalu Osmana Sedmanagica
Sreća turci neizjebaše ovo pa osta sačuvano.
Da li ko zna da li je dozvoljeno fotografisanje? Recimo u Postojnskoj pećini u Sloveniji nije dozvoljeno jer oni imaju oficijelnog fotografa. Ja bih volio obaviti jedno detaljno fotografianje profi opremom.
Dozvoljeno fotografisanje pod uslovom da ne koristš blic. Smeta životinjama. Bio i forografisao
Kakvi sa negativnim jonima pitam za jarana?
Sviđa mi se što je klix napravio seriju tekstova o domaćim lokacijama.