Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prevelike guzve
Kazete - Ovaj fenomen prirode je pod zaštitom države. Ahahah naci ce se neko ko ima nekog svog ko ce da mu sredi pa da i ovdje unakaze krajolik sa jedno 7-8 apartmanskih zgrada. Uostalom zasto i ne asfaltirati prilaz vodopadu da se moze i na stiklama uslikati. Mada vole one i kroz blato nabadati haha
Mogli su još jedno dva-tri restorana stavit uz vodu ima se još đe peškir ostavit
Jedno od najljepsih mjesta u BiH. Ne znam da li se sta promijenilo, ali prije 3-4 godine u sezoni kad sam bio licilo je na vasar, pogotovo onaj dio na ostrvcetu gdje su reklamni suncobrani, grozne plasticne stolice... Nadam se da je to promijenjeno. I jos nesto, uporno se izostavlja informacija da ima vodenih zmija, pa cisto ako se neko boji da zna da se ne kupa.
Nije se promijenilo. Bio prvi i posljednji put u augustu. Roštilj, dim, muzika. Samo bikovi fale
Ovdje se komotno moze snimiti The Beach pt2.
Joooj al nas dijaspora sjeba sa svojim glasovima snsd-u.
Kad ce ljeto?Ma sram vas bilo sta mi radite.