Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj voz bi trebao da ide 20 na sat samo zbog pejzaza
Slažem se, sadašnjih 10km/h je nedopustivo.
@UbijenUPojam Da, ali pruga Sarajevo-Mostar nema mnogo tih problema sa smećem, za razliku od pravca prema Zenici.. Onaj dio od Pazarića do Konjica, koji i jeste pravo čudo graditeljstva i prirode je u takvim vrletima da niko ne bi išao tamo samo radi bacanja smeća. Ružno je jedino Jablaničko jezero kada presuši.
ja sam davno putovao busom i jedne prilike cujem engl.turiste kako govore ovo je najljepse mjesto na svijetu. negdje između Konjica i Jablanice jablanicko jezero. nama je to nigdje veze a ljudi vade mobitele i slikaju
Jednom prilikom sam pitao konduktera kako je sarajevo~mostar olimpik prije rata vozio 1,45h a sada vozi skoro 3h. Legenda mi odgovori: umro tito i odnio vozove sa sobom.
Brzi voz Tago. A vuce ga dizelašica iz 43'
ne znam je li najljepsa ali jeste prelijepa, ali da je najsporija, tu smo u top 3.
Kakvi ste vi (većina) bolesnici, depresivci, šta god, al’ šta god, da neko napiše ili je mržnja ili kukanje ili vam je bilo bolje kad ni zametak niste bili. Nevjerovatno!
Zahvalite se Drugu Titu i radnom narodu Socijalisticke Jugoslavije koji su gradili tu prugu. Zahvalite se i nacionalistickim liderima za koje ste glasali na prvim izborima zato sto je danas vecina toga unistena.
Jel to ona pruga sa opasnim provalijama pa voz mili dok vozi?
Ima li putnika?
Nisu se oni kanjonom Une od Bihaća do Krupe spustili...
Kanjon je prelijep ali iz voza se ništa i ne vidi, većina vrmena kroz tunele
I najduže...
Bolje da smo u ovu prugu ulozili milijardu eura vec kad imamo ovakav potencijal
Realno je u top 3, pogotovo maj juni kada je najjaca zelena boja a planine Prenj Cvrsnica, Cabulja i Velez se jos bijele od snijega.... samo nemojte za susna ljeta u augustu, pozari pokvare dozivljaj Boze sacuvaj....
Kroz CG je najbolji, ubjedljivo. Hebo CNN, koji niko više ne gleda. Gledanost snimaka na Youtubu to potvrdjuje. Najgledanija je vožnja vozom kroz CG od primorja, kroz planine. 7-8 miliona pregleda. Ovi ostali po 1-2 miliona pregleda...
Dva grada kako iz bajke, kako bi tek bilo da imamo normalne komsije a ne barabe i bitange
Dva najljepsa grada u bih