Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Veoma lijep i koristan projekt. Ako bude dobro odrzavan i azuriran moze postati odlican izvor inspiracije za putovanje nasom lijepom Bosnom.
Znaci poljine i sve ostalo je PM... OK malo oko bascarsije. Tako kaze bakir...
Uhvatite se vi investicija i proizvodnje. Nije turizam za vas
Na mapi su ispisane 4 lokacije ukupno, ne mogu da vjerujem da promovisete ovako los projekat.
Da si samo kliknuo na narandžasto dugme kako je i nacrtano vidio bi da ima preko 400 lokacija, a ne samo 4 kako ti kažeš. Čisto informativno, da znaš za ubuduće, pozdrav.@gooUser1600092189
Na početku ti prikaže samo kategoriju Nacionalni parkovi. Klikaj po drugim kategorijama i naći ćeš više lokacija. Traži ono što te zanima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Turistička mapa bi trebala biti prazan ekran, obzirom da smo sve upropastili. Ono što je još malo ostalo da valja su iskoristili koronu da nabiju cijene domaćim turistima, tako da je blokada granica značila da trebamo više platiti hotel na Vlašiću, Jajcu, Bjelašnici ili slično nego što je bila cijena hotela u Dubrovniku.
Nije istina jer ocigledno ne znas cijene u Dubrovniku ali hajde de imas i privatnih apartmana jako lijepoh i povoljnih...
nisam lud da ostavljam pare Fadilu i kompaniji ili u Neumu ljudima koji ne placaju porez