Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjecam se Sarajeva, nekako kroz maglu.....
X-sportovi: disanje, prelazak preko ceste......
samo nemojte zaboraviti maske ovdje je kao u cernobilu
Svaki grad ima svoje čari!
Clanak idealan za lijecenje kompleksa u komentarima... Inace, sa ovim clancima i bez njih, sa komentatorima i bez njih, Sarajevo je uvijek puno i ambijent je lijep :))
Cist vazduh...mozda se neko i zaj... pa dodje osim oni iz 23% manjih mjesta da ne kazem ,,seljaci,, da vide grad
Hejteri i negativni vi kao da ste jedva docekali maglu i smog. Toliko zluradosti citam u vasim komentarima, ali nas sarsjlije uopste nije briga za vas. Vi hejteri, negativci i mali zeleni ste totalno nebitni za nas Sarajlije. Nema grada na svijetu vise opjevanog od Sarajevo. Mi sarajlije smo zalubljeni do usiju u nase jedino Sarajevi. Vi niste bitni a nama ce docu dobronamjerni ljudi, prijatelji, rodbina... I njih je jako, jako puno! Nama dovoljno! Vi nam niste potrebni.
O današnjem Sarajevu hvalospjeve sastavljaju uglavnom oni koji ne proživljavaju svakodnevnu sarajevsku rutinu. Ima super stvari, ima groznih stvari. Svi valjda težimo nekim višim standardima i boljem životu. A za to u Sarajevu prostora ima u izobilju. Nismo hejteri, samo želimo bolji grad. ✌️
Da li je ukljucen paket putovanja Sarajevo&Cernobilj? Pitam za punicu
Poslije zimskog odmora u Sarajevu odjeća smrdi mjesec dana što od magle što od duhanskog dima iz kafea, restorana u kojima svi puše a gazde štede na ventilaciji. Opet mi je veći gušt zimi nego ljeti.
TOP DESTINACIJA - gas maska gratis za potpuni doživljaj najzagađenijeg grada u Europi
Nasa turisticka zajednica nasim budzetskim novcima plati te regionalne medije da napisu tekst o Sarajevu i doceku Nove Godine. A onda nam klix i nasi mediji objave vijest kako regionalni mediji pisu o nama. Tacno ono se narod tretira ko ovce koje neznaju glavom razmisljati. Gluho bilo. A onda kad neki i dodju, reci ce nam lopovi i kriminalci iz Turisticke zajednice kako su nam kapaciteti puni gostiju iz regiona. Fuj
Atmosfera u Sarajevu je samo takva.
Top destinacija najzagedjeniji grad na svijetu
Sarajlija komantariše i kaže izvolite,dođite svi - ali ovo nije onaj grad o kojem ste čuli i nije tačno da je multikulti.Nažalost. Bilo je, više nije - kad Brega,Nele Karajlić i Džoni Štulić i Čorba zasviraju skupa za Novu - tada će Sarajevo opet biti " ono" Sarajevo. Do tada ne. U svakom slučaju lijepo se provedite svi i dobro nam došli ❤️
Nikad sarajlija, pravi sarajlija ne zeli, cuti i slusati Neleta i corbu! Jednostavno svaki covjek ima svoj prag tolerancije! Moj je takav da su ovz dvojica ispod mogbpraga! I jos nesto potpuno mi je svejedno ko ce doci ili ne u moj Grad! Ja znas gdje necu ici. I tacka!
Obnovite Bob stazu na Trebevicu i skakakonicu na Igmanu !
Gratis rak pluca
Cjenovno je pristupačnije od, primjera radi, Beograda ili Zagreba🤣😅🤣😅🤣😅🤣😅
A što smrdi smog?