Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zabraniti Srbima, Hrvatima i Bošnjacima da žive tu i bice ko Monaco
Ova država je već osuđena na propast samom činjenicom što se nalazi između Srbije i Hrvatske.
Bošnjaci nikom ne smetaju naprotiv sa njima je milina živjeti, s druge strane srbi i hrvati teroriziraju komšije.
E jbg sto otkriste to ovako javno sad ce srbi i s njima zaratit
pff, nema piramidu.
I na tom komadicu zemlje zivi 700 000 ljudi? Ne kontam...
Ne bi me čudilo da ovo postane balkanski Luxembourg ili Monaco i da postane bolje nego BiH i uđe u EU i NATO prije BiH.
Čuj postoji neka država na granici između HR i Srbije, pravo sam se iznenadio
To je Hrvatska zemlja jer su ga Hrvatski policajci sklonili s tog teritorija... inace da nije,HR policija nebi imala šta tu tražiti
Koga su hrvatski policajci skinuli s tog teritorija???
Južni Sudan dobio nezavisnost, amerikanci naftu, pa onda Južni Sudan korupciju i rat, a amerikanaca i nafte nigdje. Ebo ih je Dinka narod.
Napravite im tu RL da vide kako je deverati kad imaš RS.
Nek idu ovi nasi konstititivni na celu sa krivozvsljom covicem i onim laktasenkom sa posebnim potrebama. Odnosno procovicevci i prododikovci, svakako duvaju u istu tikvu. Samo sto bi joj morali ime promjeniti adekvatno ime bi bilo: Fašistland. Bila bi balkanski sjeverni santinel.
Čekaj, još nismo rješili ni Vojvodinu i oni se koprcaju
Nije to ničije. Srbija bi granicu prema postojećem Dunavu a Hrvati po onom starom Dunavu prije nego su ga Austro-Ugari ispravili, upravili.
Ničija je jer prema oba stava, zemlja nikome ne pripada. Ali će naravno, kada se jednom potpiše i ratificira sporazum o razgraničenju, sigurno pripasti jednoj od dvije države, jer bi suprotno bilo suludo. Za sada Lienerlandom upravljaju hrvatske institucije.