Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
preskupo i loša usluga !!!
Jel jež do ježa u moru ?!
"a ovdje će vas dočekati šljunčana plaža" sta je ovo "šljunčana"? nigdje sljunka zglave nema, samo stijene...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Iz licnog iskustva... ko jednom ode, drugi put se zajebat nece!
Da li iko zna te famozne cijene? Svi govore skupo itd, niko ne piše pošto su te ležaljke. Pitam za druga 😋
Djeluje kao plaćeni reklamni članak a tamo obično nisu dopušteni komentari. Kako god ovo izgleda bezveze, iskrčena vegetacija i nagrđena obala.
a dok se dovezete do te plaže, makadam sa prašinom kao u Sahari
Opet ista reklama od prosle godine, lijepo su ljudi rekli da je losa usluga i da ne treba ici, i sad opet jovo nanovo.
Vise nije skrivena..
Znači odron od usluge i svega ostalog.
Izvikana lokacija, bas jedno veliko nista
Opet reklamiranje ove divlje plaze blizu Neuma. Ne moze me niko ubijediti da su iskrcili vegetaciju na sasvim legalan nacin. Decenijama poluotok stoji ocuvan i odjednom se neko "sjeti" da posijece drvece i napravi plazu. 🤔
Morska obala javno dobro pa je omogućeno da se izvlaste privatni vlasnici čije se nekretnine nalaze na morskoj obali. - " Prema odredbama ZPDML-a “morska obala se proteže od crte srednjih viših visokih voda mora i obuhvaća pojas kopna koji je ograničen crtom do koje dopiru najveći valovi, a koji je širok najmanje šest metara od crte koja je vodoravno udaljena od crte srednjih viših visokih voda.”1
Neum kao Neum, lijep za odmora i kupanja. O usluzi su podjeljena misljenja uvijek, ima odlicne usluge, gostoprimstva kao i cijena i to ne treba mjenjati, kod takvih uvjek idi i bice ti lijepo, dok ima i bezobraznih, javsluka, usluga losa, preskupo, tu ne ides i Neum ti bude super destinacija za odmora.
Juče bio,ma lo se provozao iz Neuma Skupo i loše,infrastruktura 0,nema struje,odnosno solarno napajanje pa je to tanko,i da ne nabrajam.Ono što me oduševilo je plaža Prapratno,29 km od Neuma.Nema nikakvih dešavanja,ali je pješčana plaža top.
Na slici 5 se lijepo vidi sav prljavi smrad Neuma
Slika 6, donji desni ugao :D
Ja se najbolje u Neumu odmorim. Nema se puno šta vidjeti, skrasiš se na nekoj mini plažici, lezi i odmaraj.