Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi jel iko od Vas procitao ovo "najpotcijenjijih".
Toliko fina turisticka atrakcija se moze napravit sa ne bas toliko ulaganja. Dajte nekog ko ce to cistiti i odrzavati, dajte kakav restorancic, i to je sva mudrost. Sami se odricemo svoje historije, pa poslije kukamo kad nam je neko otima.
A "nagnuti toranj" u Gradaccu?O njemu ne pisete. Tako nesto nema nigdje. Samo mi smo prokleti! Zapad nas tretira kao zemlju kojoj je i bog rekao : Laku noc!Nikako da svane.
Eno sve vrvi od turista!
Pa realno nema se sta za vidjeti, gradacacka kula je Kairo za Srebrenicku
Ja ovo govorim već godinama. Holivud plače za ovakvim lokacijama, a snimanje jedne scene u blockbusteru moglo bi lansirati Srebrenik u turistički vrh.
Ovo da imaju nijemci danci holandani zaradivali bi milione od turizma ali bosnjo lako je glup bojim se da ce ovo porusit i iskoristit u pravljenje potpornih zidova kamenih ograda i slicno