Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ja 2 sata trazio na Srbijanskim portalima neku vijest, sliku, ili izjavu maturanata ili studenata iz Sarajeva ili Bosne iz zadnjih 35 godina…nema niti jedne slike ili teksta.. ČUDO NEVIDJENO 😀😀😀🤮🤮🤮🤮
Koga boli briga šta jedna Tamara iz Srbije piše i zna o NY. Eto niko nije osim nje bio u New Yorku pa mi ne znamo. Kobila hoda pored Macysa u 34. ulici gdje se još nalaze i Empire State Building i kultni Madison Square Garden. Pa naravno da će tu biti uvijek najveća gužva. A već uđeš u 33. ili 35. ulicu ljude na prste možeš prebrojati. Ista stvar i sa 5. Avenijom. Slijedeća do nje je Madison Avenija, gužve ni u pola, a još bolje robne marke se tu prodaju.
Intereasantno da studentica troši 200 dolara u restoranu
kako ovi novinari vole kad bace glupu pricu, a mi se palimo na nju, vredjamo odakle je i itd. normalno da je rekao da je iz srbije da ima vise citalaca....i da joj treba 5000€.
5000 eura 🤣 daj ba nemoj. Pa ja ne bi ošo tamo, nema tih para, da Allah sačuva. Ama baš ništa me ne privlači ta tkzv velika jabuka. Za 200 eura poderem čitavo janje 🐑
Ne bih nikad pozelio zivjeti u toj ludnici od grada, meni je i Sarajevo prenapuceno kamoli New York
A niko da ode napraviti reportazu o Moskvi i Rusiji u koju se kunu...
Pazi sad studentica iz Srbije studira u New York znaci nezaposlena je i placa stan 5000e. Kako gdje sta kuda i odakle?
Sreca Youtube postoji mnogo prije ove spodobe.
LIJEPA MOJA BOSNA, a ti se šepuri u toj nutriji i sa koktelom....
Da nije Tamare ne bih znao kako je u NY