Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska je top, samo što su cijene baš visoko otišle. Slično je kao i sa Albanijom koja je sada sa istom vrstom usluge po cijenama u rangu sa Turskom ili čak više.
Bože ti sačuvaj hahahah
hvala, bio 2x - divno ali nije to, to. sto se tice usluge i hrane nemam sta reci, sve ekstra - ali ako govorimo o ljepoti mjesta (osim mora), Grcka je drugi nivo. Dosta je iz Kasa otici na dan u Kastellorizo u Grckoj npr. ali dzaba, bosnjo ce misliti da sam srbin jer za njega turska je zakon.
Usporeðivati Kaş i Kastellorizo i govoriti da je Kastellorizo drugi nivo je smiješno. Oba su prelijepa, ali Kastellorizo je mnogo skuplji, hoteli ako to možeš i nazvati hotelima su daleko iza Turske obale. Hrana je super i u jednom i drugom. A što se tiče popularnosti i posjećenosti sama regija Antalija je imala stranih turista koliko čitava Grčka i više nego čitava Hrvatska.
Sve je ovo ove godine 2-3 puta skuplje