Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova cura je nazalost kap u moru koja razmislja na ovakav nacin.Nemoguce je ubijediti ljude da podjele stvaraju sami od mrznje.Ne postoje argumenti.Oni jedino mrznju razumiju.
Vecina ljudi u Srbiji nas postuje, ali nazalost vecina u rs-u nas mrzi iz dna duse.
Hvala i bujrum opet dodzi,uvjek ima bujruma za dobre insane.
Aferim drago dijete hvala ti od srca
Ne znam da li je ikad iko bolje opisao Sarajevo kao ova dobra dusa.
Vecina stranaca je pozitvno iznenadjena drzavom i glavnim gradom i uvijek navode da je mnogo bolje, nego sto pise u stampi
Svaka cast, a vikendi i posjecenost iz regije pokazuje da je grad otvoren za sve ljude dobre volje
Iskreno prvi put cujem za taj naziv "Damask Europe"
Hehe, uvijek smo sebi tepali "evropski Jeruzalem", a sada (po riječima stranaca) postadosmo Damask sjevera ili mali Istanbul u Alpama.
Nigdje vecih Srba kao u R.Srpskoj, Bosnjaka kao u Sandzaku, Hrvata kao u Herceg-Bosni. U Sarajevu je neladasnja multikulturalnost poprilicno izblijedila. Sad je neka nova, vidljiva kroz turizam, ugostiteljstvo,... ali malo je one domacinske, kafanske, sportske, kulturne multikulturalnksti i tolerancije.
Nina, dobar tekst. Nije to samo Sarajevo, nego i drudi djelovi BiH, gdje su Bošnjaci većina i sve bogomolje su ćuvali i saćuvali. Suživot u razlićitosti naša je vodilja. Volim što smo takvi.
Cim predjes granicu shvatis koliko je Sarajevo i BiH nebitno u svakom aspektu.