Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za 200 eura napunim gepek mesa i pravac vikendica kod Konjica.Povrča domečeg u bašti da nestigneš pojest.Sokovi domaći od zove i ruže razgaljuju dušu.Do potoka siđeš za minutu pa se brčkaj vazdan,niko te ne gleda.Ležaljku raširiš ispod trešnje i zatvoriš oči,ptice pjevaju,uštipci cvrče,roštilj miriše...Baš me briga za Stefana pa da se stoput posvetio!
Sve si dobro napisala, samo nije povrče već povrće.
Kraljevska plaža je samo za kraljeve,nije za fukaree
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Juče bili u Sinanovićima i na Visočici.... Ja lijepe prirode a temp. u hladovini oko 25 st.. Planina u vrelim danima može zamjeniti more, i treba planinski turizam u BiH dići na high level… Zdravije je 10x biti u julu i avgustu na planini nego se pržiti na 40 i kupati u +27.
Izgleda da su svi poludili!!!!
Šta je bolje ležaljka ili janje na raznju i lezaljka?
Kakvo zadovoljstvo pretsavlja lezaljka? Janje okrenem za para . Hadzija. Jebho vam lezaljka mather više
U Hrvatskoj su ove cijene iz CG nezamislive jer su senove godine probile u nebo zato su ih počeli lagano zaobilaziti srednji i niži ''staleži''. Ovi tekstovi ležaljka 200 eu naše ljude ovdje i ne zanima. Ko ima para ne ide ni u HR ni u CG ljetovati! pozz
Klosara -New Primitivsa- Kamenjara-Kockastih Glava = Free Crna Gora .Zbogom Klosari VOZdraaaaaaaa.
Iz iskustva od ove sezone Crna Gora je skoro pa duplo jeftinija od Hrvatske u svemu, posebno u smještaju. Sad brate ako tražiš hotel, luksus, pre.se.ra.vanja to ćeš platiti i u Kongu :) ali normalni smještaj tipa apartman sa kuhinjom i klimom možeš naći za 35/40 eura za troje ljudi sve skupa. Normalna hrana poput pizze, burgera su od 4 do 7 eura, parkinzi uz plaže besplatni ili par eura cijeli dan.
Pa uvijek su i bile 50e 2 lezaljka, suncobran ,2 peskira i 2 falsice vode...tu se Milo i milioneri kupaju..nije za svaciji dzep,ali ima mjesta tu i gdje mozes bedza spustis peskir i uzivaj..uglavnom to je najskuplje mjesto oduvjek sve oko Svetof Stefana,ma da je presveti..zaobidjite jedino to u CG sve ostalo je normala i extra..
Jebote kad to pročitaju ode kugla sladoleda na 10 ojra 😱😂🤣
Pa vidi onih huzova. To je zato
Daj meni jednu ,daj ženi jednu daj ,djeci po jednu i daj jednu da nanjoj držim pive da se ne pesine od pijeska.Nije beg cicija.
*ebes kraljeve i njihove lezaljke,cuvaj zdravlje
Unosan biznis postao rentati ove lezaljke!
Oduvjek je i bio..samo se valja cmarit po citav dan na suncu..(tesko je naci radnike,hoce na lezaljkama trenutno 1200e platu plus sto te oderu na dnevnom nivou..znaci moras ti raditi mili nema ti druge..normalna cijena lezaljki je 10e 2 lezaljke i suncobran..to je neka cijena na vecini plaza u CG..ima ih bedza ako pijete kod niih pice..ja tako odem..i iza 17h vam ne smije niko naplatiti lezaljku..ogromne kazne..
Kako to Hrvati fino riješe, sva plaža je opštinska i niko nema pravo zakupa. Možeš kupiti pravo postavljanja stolica i suncobrana i kapak.
Mir i tišina koštaju. Kome se ne svidja ili ne može platiti nek ide u Becice. Treba neko ko je dao 500 eura za noć u tom hotelu da po čitav dan sluša dreku tuđe dijece.