Komentari (112)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Generacije Kineza su odrasle sa filmom "Valter brani Sarajevo". To je sad generacija od 50-60 godina koja hoće da malo vidi svijeta. Da vlast ima sluha za biznis, doveli bi do sad 100 miliona Kineza
@MartiMisterija Trol/ovo/anje, ludom radovanje.
@frn zapad je puka sirotinja za japan i juznu koreju
Normalno da dolaze ,nece na Pale dolazit i neko izmisljeno istocno Sarajevo.
@BezrepaMarva Piše zvanični naziv Istočno, a ti ga možeš zvati i Marsovsko ako želiš.
@frn K'o kaže da nema zapadnih turista? Prođi šeherom radnim danom pa da vidiš šta je Holanđana, Njemaca, Talijana, Austrijanaca i inih, a bogami i Hrvata (i oni su zapadni, ne?)
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Vidi ovog obrvara opet...
bosanci iz bosne a arapi,kurdi,kinezi u bosnu!
ja sam ovdje došao zbog obrva od ovog lika sa slike
Fejk clanak koji krije istinu da je BiH preplavljena arapima
skretanje pažnje
sad zbog politicke situacije u BiH ovakve kakva jeste,mogli bi izvuci zakljucak da je to neka borba crvenih vs zelenih, tj. SDP VS SDA hahhahahaaha
Istina. Radim u hotelu na recepciji, i kad god udjem u sobu gostiju iz Kine, Japana itd., iznenadim se. Soba cista kao da je spremacica vec bila u njoj. A ned'o Bog nikome uci u sobu poslije Arapa i Turka.
@bamsibeyrek Ne vidi recepcija feninga drug. Mozda od Njemaca i Slovenaca, ali od Arapa nista.
kako da ne bio mi je prijatelj iz singapura takstita mu naplatio 80eura .fuj!
Prosle godine 1000 kineza za tri mjeseca, sad 2000. Pozenili se i opet dosli, ali sad na bracno, imaju vec uhodane sheme.
bujrum braćo kinezi, japanci i korejanci
Bježmo eto Rusa! Nisu to rusi to su kozaci eno onaj guzi kozu! Bilo je to u ratu,živa istina!
Ko nije obišao Istanbul, Pariz, Rim ili Dubai, ne zna koliko novca leži u turizmu. Gotovo sva ekonomija je okrenuta turizmu. Svaka nekretnina se izdaje. Svaki restoran radi. Svi obrću pare i kupaju turiste. Mi nažalost nemamo predispozicije za takav vid turizma, nemamo velike gradove koji bi sami po sebi bili interesantni. Ali imamo planine, rijeke, potoke.. prirodu koja je veliki potencijal.
Ali da bi se privukli i zadržali turisti, moraju se izgraditi putevi, osposobiti aerodromi i uložiti novac. Jer neće bogati arapi putovati autobusima i noćivati u rupama, to su ljudi navikli na luksuz i rasipništvo. Pa samo treba iskoristiti njihove mahane :-)
Vozim ja Kineza kroz Šeher i pitam ga: hoćeš li da vidiš tzv. istočno Sarajevo... Kaže kinez😑: O NOOO, NOOO😂
mnogo je lijepo kad subotom nema škole, jel'da?
Kažu Srpkinje uče masovno arapski jezik, brojeve da mogu reći cjenovnik.
samo im pri slijetanju treba objasniti šta znaći bakšiš.
A interesantna je jos jedna stvar, eto Kinezi nam ne smetaju, a sve sto kupe je pola litra vode i pokoji sendvic ostalo su tu samo da slikaju i najcesce dodju u najjeftinije motele i tako se provuku da dinar ne potrose. Al Arapi nam smetaju iako silu para dadose, ok kupuju zemlju al Boze moj ako ti samo zemlja stoji nako pa bolje je i prodat... Cinjenica vise zarade imamo od Arapa a menje ih tolerisemo od Kineza...