Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lijepo Sarajevo 🥰
Sta se lijepo moze vidjeti na ovim slikama??? Ne razumijem u cemu uzivaju ovi ljudi. Ili su to klasicni glupi turisti koji su na Internetu nasli listu lokacija i onda ih obilaze kao po sluzbenoj duznosti i prave stotine fotografija svojim mobilnim telefonima.
Da nije smeca, smrada, javasluka, grafita.. trenutno na nivou somalije
ova dvojica Japanaca sjede okrenuti i gledaju prema Bulozima i Hresi, vjerovatno su citali o tome odakle je Sarajevo granatirano. Rijetko kulturna nacija
misliš da se neko van balkana zna i seća tog smrdljivog rata pre 30 godina. Znaju koliko i ti o ratu u Somaliji i Šapanskom građanskom ratu.. Ko o čemu bošnje o ratu.
Odron. Neuredna lokacija s nekakvim seoskim balvanima za sjedenje. Nula. Nikada infrastrukture na ovoj lokaciji za ozbiljan turizam nema. Klasična improvizacija.
Hajd da ih vidim u decembru i januaru. Zaista je prelijepo Sarajevo u proljece, ljeto i ranu jesen.
Nisam znao da sunce zalazi "iznad" Sarajeva. Valjda su turisti iznad Sarajeva, uživali u zalasku sunca.
Nadam se da su smeće koje su "proizveli" ponijeli sa sobom...
Sarajevu mogu da pozavide mnoge svjetske metropole 💙🇧🇦
Zalazak sunca jedino što Sarajevo ima da ponudi 🤣🤣
Nema lijepseg grada od mog sehera
Eto samo u Sarajevu sunce zalazi.Zace i budjetskim korisnicima kojeg je Sarajevo pun q...
samo u Sarajevu sunce zalazi
Sta je tacno lijepo u Sarajevu Zalazak sunca svugdje je lijepo inace...
i je sarajevo je lijepo pred aksam
Kad vec ovo slikate slikajte za sff teturanje alkoholičara i narkomana po ulicama kao reklamu grada gdje su filmovi paravan