Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad ljepsi grad, sda botovi na aparatima hahahahahaha
Bosnljub, jesi ti to upravo poredio jedno Sarajevo sa tim selendrama sto si naveo? Jesi ok momak?
Druze, u Sarajevu ljudi nisu bili zadovoljni sa sda i na izborima su dali podrsku drugim ljudima A stvarno me se ne tice ko vlada u Grudama, Kalinoviku, Drvaru i dr. mjestima. Mani me te price o ratu na clanku koji s tim nikakve veze nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
ono sto je najbitnije kod ovih ukrasa su reakcije djecice i njihov osmjeh zbog istih. nova godina mi fkt ama bas nista u zivotu ne predstavlja, al djecica ( i moja a i sva koju srecem dok setam sa njima) su presretna zbog svih ukrasa i dzigabeza svuda gdje se okrenu. meni dosta...
skino je tebi pop prasinu kad ti ga je stavio u bulju
Međed - zaštitni znak bosanćerosa
Ukrasi postavljeni nakon Bozica….
Divno, grad izgleda prelijepo. Konačno i mi da se možemo pohvaliti ovako nečim. A ovi što komentarišu koje su se pare dale na ovo, imajte na umu da je ovo ulaganje u turizam, koji se itekako isplati. Svi smještajni kapaciteti su popunjeni, grad je pun turista, ovo je svakako dobra investicija. Ja sam svakako za ljepše i modernije Sarajevo, a ovo je dobar korak u tom smjeru.
@Meme83 ljudino, nista niko nema toliko protiv, ali bruku para je dato, mogla se jedna fabrika poceti graditi, da se jaca ekonomija...oni samo igara i cigara, a posla nigdje, dok se omladina pakuje sa osmijehom i odlazi...
Jeste li pitali Zahiragica, smijete li okititi ?
Volim te Bosno. Hajde Klix malo oko moje Banja Luke, Tuzle, Zenice, Prijedora, Bijeljine i Bihaća. Nemojte se štediti!
Zamolio bih sve dobre ljude (antišoviniste) da ove slike postavljaju kvazi doc. smrd. Sanji Vlaisavljević na Twitteru. Dobijete ekspresan blok dotične, jer su joj i aparati na koje je bila spojena prestali radit 🤣🤣🤣
@sikiriste a ti se vrati u sumu u neku finu zemunicu il jos bolje sojenicu i uzivaj u prahistorijskom shvatanju zivota i okoline.
Gradska trznica je najljepsi objekat u tom centru po meni
Samo zapamtite da je Općina Novo Sarajevo potrosila 400 000KM da ukrasi Vils... Firma Linden i njen direktor Nedim Lipa dobili su posao, jer su hvalospjevi na racun nacelnika Tanovica mjesecima unazad isli. Oni kiosk od 250 hiljada, ovi 400 hiljada za lampice i 300 hiljada za bend da svira neku patetiku (lafo drzava ne valja i 300 milja se ugradili). Pa da li ste Vi normalni???
Prelijepo Sarajevo, konačno izgleda kako i zaslužuje
Cekali zadnji dan
U januaru skuplja struja valja ovo sve da se plati
https://vijesti.ba/clanak/588799/19-tona-hrane-iz-sarajeva-stiglo-u-banjaluku Ima para hadžija.....
Što cige na slici 18 gledaju kako odraditi torbe bakicama.
Poskupila ova elektricna kandila Bogami dobro