Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Identican grad Visokom samo nema krovove
Otkriven 'zlatni' hmm, grad. Đe zlato?
Angažujte ,, zaštitnike mog kolektiviteta"SDA politićare da vam to konzerviraju i pripaze.Nakon tridesetgodišnjeg iskustva ni dvije godine im nebi trebalo da nestanu svaka cigla i trag od tog grada.
Ima Li Hurmi, za Bise?
Zaboravija si spomenit Sorbonu u Parizu. Sorbona-Srbija!! Pariz od Palanka, palančani jedu parizer, Pariz.
Zaboravili spomenit Sorbonu u Parizu. Sorbona-Srbija. Pariz od Palanka, palančani jedu parizer, Pariz.
To Deretićeva škola 😂
pravo ime Isusa Krista, Manojlo Nemanjić, on je Srbin koji je rođen na Kosovu, a ne u Betlehemu,
😂😂😂
koji je vladao između 1391. i 1353. Hm
Samo da Osmanagic i kod nas pronadje neki Zlatni grad ... bilo bi dobro ... da nekog Farona pronadje .. bila bi ludnica .. pa kad bi ga onda poceli svojatati ovi sadasnji turbo vjernici sa svih strana..
Bog im dao i mogu zivjet samo od turizma ali oni neznaju. I dalje jasu kamile i voze trokolice. Zalosno
Ma nije to nista za nase energetske tunele i imaginarne piramide koje su 100% tu, ali eto iz nekog nepoznatog razloga se ne mogu iskopati. 🤣