Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smatraju je svetom, a u nju bacaju smece i fekalije? Pri tome se kupaju i peru zube?! Kakvi peksini!
Ma i o tome bi se dalo pricati, ali nista kod nas nije ekstremno kao ovo sto oni rade.. Mrtvi ljudi, prljavi ves, kupanje, fekalije i ko zna sta sve u jednoj "svetoj" rijeci.. Sto je previse, previse je..
"_"Što se tiče smještaja, toplo preporučujemo Sameer guesthouse na Shiwala gatu. Malo ga je teško pronaći, jer je zabačen, tako da treba pitati lokalce. Cijena za dvokrevetnu sobu sa internetom, toplom vodom i doručkom je 250 rupija. U svakom slučaju, prenoćišta treba tražiti na obali Gangesa", zaključuje Ramić." Neka, hvala ti k'o bratu na toploj preporuci, ja tamo ne idem. :))))
no koment , puno se ovdje laje , odo ja dalje.
A najprljaviji su zavidovći
hvala na opisu nema sanse da bih ikada otisla tamo...
ovo su njihovi obicaji, sva treba cijeniti..... nama tesko pada-njima normalno.....
Vidim da ta rijeka nije dovoljno sveta za njih, inače bi prestali bacati smeće i fekalije u nju.
Ma tace oni
Cigani, samo nek gore
Poderana jufka, stari rasist...
@Eagle Romi, odnosno cigani poticu iz Indije, tako da nek slobodno gore. Znao je Hitler sta ce sa ciganima.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mi jesmo bieda za nekih 30,40 zemalja na svijetu,ali smo JAPAN za ostale oca"mi!!!
Ljepota 'ocam :D
...svaki put kad pogledate nekog svog bližnjeg, sebe, porodicu, komšiju, poznanike, koji bacaju smeće u rijeku ili potok! SJETITE SE OVOG ČLANKA!!!!!!!!!!! to se dešava u bosni stotinama godina i danas se nastavilo...na sve strane...rijeke pune smeća! i to nije nekolicina ili rijetki! TO JE VEČINA ŽIVLJA U KORITU RIJEKE BOSNE NAJVIŠE!
...a silnoj administraciji sa inspekcijama se naje.bem mame...največi aparat na svijetu...najbolje plate u državi...miran san, krediti na sve strane, poštovanje ko bogova od državljana... al opet ne rade svoj posao i ne sprovode ni već donesene zakone i pravila igre!
...jes Luna...ali evo vidim našli se bosanci ismijavati indijcima u komentarima...a ne vide u stvari da su u pedalj isti...sve iste marifetluke pokupili tj rade eto samo se ne kupamo baš u bosni...ostalo sve!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
uvijek su mi se gadili ovi Indijci
Ciganska posla
OVO JE BILO NEKAD SADA SU KOD NAS NA VLASTI