Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
puter 😁
Potrebno je gotovo 1 litar vrhnja da se dobije maslac od 250 g. Nit je jeftiniji nit kvalitetniji od onog u prodavnici.
500 ml jedinog mliječnog vrhnja za šlag koje je dostupno kod nas preko 7 KM.. Znači, za 250 grama maslaca 15ak KM 🤦‍♀️
Ovaj članak je totalni promašaj. U životu u BiH nisam vidio vrhnje za šlag na policama a da masnoće nisu biljnog porijekla. I šta sada da neko napravi po opisanoj metodi, dobiće MARGARIN.
Dukat vrhnje za šlag