Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro izgleda svidja mi se
Ustvari Irget je najvazniji...
pa dobro, nije baš izmislio tu pitu, možda samo promijenio recept... polaganu pitu sa paprikama je moja mama prije pravila... nisam je nikad volio... isto kao tikvenjaču ili bundevaru... ako nije burek ili krompiruša, eventualno zeljanica, ne mora ni biti pita... ali je ovat tip cool i ima neke super recepte... a bez irgeta ništa...
Ajvarusa.
Moron
Ma oko ove jufke se isplati peglat samo ako je burek, u najgorem slucaju krompirusa 😁
Jedan je od onih likova koji “glumi” da je iz Bosne. Nešto kao “Šemso” u NMK. Rijetko odvratni tipovi ljudi
Burek na turski nacin je ustvari smjes za PIDE: fasirano, luk bijeli i crveni, zacini, pire od paprike, persun,… Turci i Arapi inace SVI ISTIM FILOM pune: pitu, dolmu, sarmu, nadljev za PIDE, …
Kad se pita puni jabukama ili sljivama e to je ok??? PITA je bosanska varijanta lisnatog tijesta: punjena BILO KOJIM FILOM!!! Fil seze od putera/masti (MASLENICA) pa sve do cistog mesa (BUREK)!!!! Dakle pita se moze puniti igo*nima i onda je govnara! 🤣🤣🤣
Glupost
Neno? Izmilio sam i ja vlastitu pitu od govana. Najbolje malo kiselog mlijeka popit dan prije da malo bude zitko, lakse umijesit.