Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro izgleda svidja mi se
Ustvari Irget je najvazniji...
Ajvarusa.
Moron
Ma oko ove jufke se isplati peglat samo ako je burek, u najgorem slucaju krompirusa 😁
Jedan je od onih likova koji “glumi” da je iz Bosne. Nešto kao “Šemso” u NMK. Rijetko odvratni tipovi ljudi
Burek na turski nacin je ustvari smjes za PIDE: fasirano, luk bijeli i crveni, zacini, pire od paprike, persun,… Turci i Arapi inace SVI ISTIM FILOM pune: pitu, dolmu, sarmu, nadljev za PIDE, …
Kad se pita puni jabukama ili sljivama e to je ok??? PITA je bosanska varijanta lisnatog tijesta: punjena BILO KOJIM FILOM!!! Fil seze od putera/masti (MASLENICA) pa sve do cistog mesa (BUREK)!!!! Dakle pita se moze puniti igo*nima i onda je govnara! 🤣🤣🤣
Glupost
Neno? Izmilio sam i ja vlastitu pitu od govana. Najbolje malo kiselog mlijeka popit dan prije da malo bude zitko, lakse umijesit.