Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su ko iz pekare gdje su onda silni aditivi u receptu??
Naj Bolje KOD Poricanina na Bascarsiji
Mujo volio popiti i svako jutro u Pekari oko 03:00 sati po povratku iz kafane pitao pekare: imate li 3.000 kifli? I nakon pola godine kad je pekarima dodijalo svi se angažuju i naprave toliko.I kad je opet pitao oni kažu imamo 30000 kifli.Kaze Mujo: Bogami će te ih teško prodati