Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ramazani nam se pretvaraju u teferice. Bojkotujte restorane. Iftarite kod kuce uz skromnu hranu. Iftari postase bajramske trpeze a to nije dobro. Bajram je bajram iftar je skromno
Živimo u drugom vremenu, svako radi kako je navikao, ne treba slaviti siromaštvo i neimaštinu pa jesti samo hurme za iftar ako čovjek ima načina da jede drugačije. Sve je brži život, ako se nije cilj pokazati skroz je ok jesti iftar vani ili u gostima.
za topu nema recepta, svako ima svoju verziju tope
Tacno!
Glavna tema za Ramazan postala kako ćemo se nažderat...
Dajte otamo tuj jednu topu i mom Bookiru
Nezaboravite i šlagiranje na kraju.
U topljeni sir ubaciti pecenu teletinu.....krajiska Topa.
Koji specijalitet hljeba ti? Sir nabrljan u kajmaku neki k'o bEjagi specijalitet..
Obicno sir i maslo i nazvali ga topom. Svasta!!!
Ove sarajlije navalile svaki ramazan samo o topi. Dosadni ste vise sa topom.
Ova topa se ne spomene do ramazana, onda ne možeš ostati od recepata
Vise tope manje hljeba. Dva puta u Ramazanu je napraviti i dosta. Ramazan Mubarek!