Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glavna tema za Ramazan postala kako ćemo se nažderat...
Nezaboravite i šlagiranje na kraju.
U topljeni sir ubaciti pecenu teletinu.....krajiska Topa.
Koji specijalitet hljeba ti? Sir nabrljan u kajmaku neki k'o bEjagi specijalitet..
Obicno sir i maslo i nazvali ga topom. Svasta!!!
Ove sarajlije navalile svaki ramazan samo o topi. Dosadni ste vise sa topom.
Ova topa se ne spomene do ramazana, onda ne možeš ostati od recepata
za topu nema recepta, svako ima svoju verziju tope
Tacno!
Vise tope manje hljeba. Dva puta u Ramazanu je napraviti i dosta. Ramazan Mubarek!