Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je GÖZLEME kojeg Turci prave. Čisto sumnjam da su to iskopirali od dalmatinaca u onaj vakat i odnijeli sa sobom nazad u Anadoliju.
Grci?
Aha zato Dalmose zovu "Blitvari" hehe nejma do naše bosanskokrajiške kvrguše a isto je jelo starije od turskog vakta i još se nalazi na listi Taste Atlas
Svako ima svoju zeljanicu. Dalmatinci još nabace bijelog luka, pa ne znaš jel kljukuša ili je zeljanica. Moraću probati jer svaka trava me uzbudjuje. :-)
!!..Turske Gözleme..!!
E ako je iz vremena prije Turaka onda necu.