Foto: Shutterstock
Kokice su mnogima omiljena grickalica, a dobra vijest je ta da su zdrave. Postoji jedan trik zahvaljujući kojem ćete uspjeti napraviti kokice poput onih iz kina.
Naime, trebate rastopiti maslac i uliti ga u rasprščivač za ulje pa njime poprskati kokice koje ste stavili u veću posudu. Promiješajte ih kuhačom kako bi se maslac dobro rasporedio.
Osim toga, za savršeno mekane kokice trebate malo otklopiti poklopac dok ih pečete kako bi ušlo dovoljno zraka, a da u kuhinji ne napravite nered.
Mnogi od nas čekaju da zadnje zrno kukuruza pukne kako bismo izvadili kokice iz šerpe. No, ovo ne biste trebali raditi zato će ostale kokice zagorjeti.
Izvadite kokice iz šerpe odmah nakon pečenja zato što će se u suprotnom stvrdnuti. Osim soli, u kokice možete dodati i papar. Prijatno!
Možda vas zanima
Podrška iz bh. grada
Navijači iz Mostara uz Hrvatsku u Glasgowu, potvrdio je to transparent uz šahovnicu
Vezani članci