Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A malo 'varijacija na temu'? U blender uz gore navedeno ubacite przenog i svjezeg bijelog i zutog luka al po citavu glavicu. Onda saku feferona al ljutih. Ako je to blago, moze onda i hrena po zelji. Hren inace daje ukus zemlje. Recept2: po-povlake 400gr. 200gr celera, 100 gr persuna, 50gr bijelog i crvenog luka, 15gr hrena, 25gr ljutih paprika, kima,kurkume, masl ulja, limun.
Zdravo?a gdje nabavljas zdravu piletinu...
Kod Zdrave iz Zdravica. To ti je odma pored Zdrava tamo gdje budu Zdravica i Zdravo kod Zdravih Slapova.