Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Može i siva
Kaze kaze kaze kaze
"vise nece morati" ja zaista podrzavam "napredak" vezano za prava zena u ovoj drzavi......... ali kada pomislim sta su im sve branili ovoliko vremena......... gadite mi se
SAUDIJSKA ARABIJA JE DOKAZ DA VJERA ZAGLUPLJUJE
Gadis se i ti nama. Demokratija.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Kada neko od vas ima spolni odnos sa svojom suprugom, neka se ne udaljuje od nje sve dok i ona ne zadovolji svoje potrebe." (Ibn Adijj) "Kod Allaha na Sudnjem danu najgore mjesto ce imati onaj covjek koji objelodani ono sto mu njegova zena povjeri pri spolnom snosaju kao i on njoj." (Muslim, Ahmed)
"One su (zene), uistinu, druga polovica muskarcima." (Ahmed, Ebu Davud, Tirmizi, Ed-Daremi),"Allah najvise prezire, iako je to samo po sebi dozvoljeno djelo, razvrgnuce braka." (Ebu Davud, Hakim, Ibn Kutejbe), "Najbolji medju vama su oni koji su najbolji prema zenama." (Ahmed),"Prema zenama su velikodusni i pazljivi samo plemeniti ljudi, a zene ponizuju i zlostavljaju samo oni koji su losi i niske naravi." (Ibn Asakir),"Oporučujem vam lijep postupak sa svojim suprugama." (Buhari),
gledam nedavno upisao se princ u osnovnu skolu u londonu.i gle cuda nosi uniformu.nametnuli mu. nema malac izbora kao i milioni drugih vrsnjaka.naravno da nosi uniformu.takav zakon i pravila.samo je problem sta nose arapske zene i sta nose muslimanke.haj ba vise ovo je dosadilo i bogu i normalnom insanu.
Kakva maloumnost. Ljudi idu na mjesec, bave se najkomplikovanijim istraživanjima i pomjeraju tehnološke granice, ovi puki jadnici se bave zamotavanjem i odmotavanjem žena. Do koja mjere ide slabost sistema i nesamopouzdanje muškaraca koji žene kontrolišu time što iz stavljaju u kaveze.
I Saudijska Arabija pravi satelit, ne sikiraj se... ;)
@AriaScorpio. Muskarci su se vjekovima bojali zena, a osobito jakih, samostalnih i inteligentnih zena. To zato sto muskarci uopste ne vole zene, nego vole da ih posjeduju, sto je u njihovoj iskonskoj pramjeri, da mjere ciji je veci. Umjesto da uzivaju u zeni kao partneru, oni sve cine da je potcine, ali zato ponize
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Vidjecemi u cemu ce nama poceti dolaziti kad malo otopli
sad se sjetili..
Htio se ko pomiriti ili ne, Islam kao iskrena vjera izumire. Rasparcan je na komade, a svaki od njih je neispravan i ne slijedi vjeru. Ljudima je nametnuto da gledaju svoj interes i da zive samo za ono sto im je neko rekao da je ispravno. Sve to nam je dragi Allah nagovijestio, i svi cemo da odgovaramo njemu za ono sto smo radili. Nemojte da se salite sa vjerom, samo pomislite od koga trazite pomoc kada vam je najpotrebnija, kada nema drzave, prijatelja, porodice..
da, slazem se. evo neki kazu i da se Allah ne zove vise tako, nego ga nazivaju imenima kao Klof, Bambir i Bluf. Nece na dobro.
proveo sam dosta vremena u zaljevskim zemljama , od saudije , qatara i emirata i uvijek me nasmiju ove tvrdnje da su zene u tim zemljama ugrozene ..stvarnost je sasvim drugacija , po cijele dane se druze medjusobno , abnormalne pare trose u sopingu , imaju sluzavke kod kuce , jedino sto crninu moraju obuci preko svoje odjece kad su na javnim mjestima ..zive zivotom o kakvom evropljanke mogu samo sanjati
👍👍👍👍
A te služavke,da li su i one žene kakav one to život imaju?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Samo normalno odijevanje i nema frke
Ponestaje para
50 nijansi sive.... ustvari 50 nijansi crne.. ne ne ne 50 nijansi zapada.
Mozes ti danas hodati kakav hoces i kako hoces, to je najmanji problem. Ali problem ti je kad si nepismen, neznas ni da citas ni da pises. A slucaj je to sto u saudiskoj arabij vise od polovine stanovnika nepismeno.
Ne morate vala ni ovdje kad dođete. Razgolitite se i pokažite šta vam je Bog dao. Možda vam malo rasteretimo hadžije, ne mogu ni oni po 4 odjednom hebavat. Pa ja.
Sad ce moderne da budu 😉
Pazi balkanskih krljavaca i subotarskih šmrkavaca kako pjene čim se bilo šta dotakne islama.