Pogledajte dio ponude
38

Spremite se za savršeno ljetovanje uz odjeću i dodatke iz bogatog Pepco asortimana

Klix.ba
Pepco
Pepco
Ljeto je konačno stiglo i mnogi se s nestrpljenjem spremaju za svoj dugo očekivani odmor i ljetne praznike. Kao i svake godine, planiranje i pakovanje su izazov, ali uz malo truda i dobre volje, sve ide glatko.

Jedna od prvih stanica pred putovanje je prodavnica Pepco, omiljena lokacija na kojoj možemo po povoljnim cijenama pronaći sve što nam je potrebno na jednom mjestu. Sa svojim ljetnim akcijama, Pepco je postao nezaobilazno mjesto za sve koji žele kvalitetne i povoljne ljetne proizvode.

U nastavku pronađite neke stvarčice za savršen odmor, a koje mogu biti korisne za cijelu porodicu, naročito ako ste roditelji mališana.

Ljetna odjeća

Pepco
Pepco

Dame će u Pepcu pronaći predivne haljine i lagane majice koje su savršene za tople ljetne dane, dok će džentlmeni moći birati među modernim kratkim hlačama i kupaćim šorcevima. Mališani će sigurno biti oduševljeni šarenim odjevnim predmetima i veselim kupaćim kostimima iz bogatog asortimana.

Plažni dodaci

Pepco
Pepco

U Pepcu ćete pronaći sve što vam treba za plažu. Od velikih plažnih peškira sa raznim dezenima, šešira i kapa koji će vas štititi od sunca te naočala za sunce za cijelu porodicu - vaše je samo da izaberete model koji vam se najviše dopada. Torbe za plažu su savršene da u njih stanu sve vaše stvari. Istovremeno su praktične i moderne.

Dekoracije za dom i vrt

Pepco
Pepco

Iako se spremaju za more, mnoge dame vjerovatno neće odoljeti Pepco asortimanu dekoracija i mnogih korisnih stvari za njihov dom. Tu su dekorativne lampice i jastuci za teresu, koji će svaki ambijent učiniti savršenim za opuštanje nakon povratka za plaže, dok će muškarcima za oko sigurno zapasti oprema za roštilj, idealna za ljetna okupljanja sa prijateljima.

Igračke za plažu

Pepco
Pepco

Djecu će sigurno oduševiti kantice, lopatice, lopte na napuhavanje i ostali dodaci koji će zagarantovati njihovo veselje i bezbrižnu igru na plaži. Posebno se izdvajaju šareni madraci za plutanje, bazeni na napuhivanje i prsluci za plivanje, koji će im omogućiti sigurno uživanje u vodi.

Opušteno i bez stresa

Sa svim potrebnim stvarima koje pronađu u Pepcu, mnogi će biti spremni za nezaboravno ljetovanje. Zahvaljujući "Summer Sale" akciji, sada možete kupiti sve što vam je potrebno po izuzetno povoljnim cijenama.

Pepco
Pepco

Ljeto je vrijeme za odmor, zabavu i stvaranje uspomena. a Pepco je tu da vam pomogne da to postignete. Ne propustite njihove nevjerovatne ljetne ponude i obavezno svratite prije nego krenete na svoj odmor.

Porodice širom Bosne i Hercegovine jedva čekaju da stignu na more, gdje će se prepustiti sunčanju, kupanju i istraživanju novih mjesta. Sada, uz sve što su kupili u Pepcu, ljetovanje će sigurno biti savršeno.

A vi? Šta čekate? Pripremite se za ljeto iz snova uz Pepco. Neka vaše ljeto bude puno radosti, opuštanja i nezaboravnih trenutaka.