Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da, pogotovo balkanske kurawee
Gledam i susjedi pomocu aplikacija bude svoje ratne heroje, oplačem uvijek hahaha
sve retardirana djeca na tiktoku I trebe koje kontaju da hiljadu folowera sto su tu radi njenih guzova I misle da su famous. Ima I cool stvari Ali vecinom softcore porn/ online prostitucija I to na platformi u kojoj su vecinom mladji od 16
Debilizam posebne vrste...
Još jedna peračina mozga u režiji krupnog kapitala.
Tik Tok je pokvatio internet
U svijetu je aplikacija iole normalna dok je na nasim prostorima puna djece koje rade svakakve stvari i uz to imas pojedine sto uvelicavaju ratne zlocince, pustaju snimke iz rata i sire mrznju na razne nacine.. Svako ko je nema instaliranu ce reci da je suprotno.
Universe is talking to us right now, just gotta listen https://www.youtube.com/watch?v=d_WzZFYZN_w
Tik tok dominira.. Kakve fb reklame, kakve trice
nisu bezveze kinezi pustili coronu i tik tok u ostatak svijeta...
Inace platoforma koja vrvi od smrda koji kmece kako je Kosovo Srbija, velicanje ratnih zlocinaca, sanjarenja o velikoj srbiji i nekim kraljevstvima koja nikada nisu postojala, valjda im jos to samo ostalo da se tijese.
Istina, a sve kidare od 12 godina
Muje
Ja sam Tik Tok "prekuco" za 20 dana, presao milion pregleda :) Nick isti kao i ovdje, Lepi Nera, nadjite me :))
Cuo sam da tamo cure snimaju guzove za preglede,jel tacno?Pitam za jarana