Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora se ici u korak sa trendovima, ko nije zatrudnio ima sada savrsenu priliku za to. Obavezno svaki dan sliku kako drzi stomak. Bez twistshake flasica i uređaja beba nece da izadje uopste
Konferencija za mame, tobejarabi
Prosle godine sam isla s drugaricom, dobile extra poklone i slikale se s Nadom Bucevic i Vahidom Djedovic, ato se me e tice ovo je doga?aj na koji treba otici svaka zena, bila majka ili ne.
Ovo su one mame sto imaju vremena da pisu blogove po drustvenim mrezama i objavljuju milion slika o tome kako su sretna porodica i vole djecu i muza i psa i citaju knjige uz caj i cimet...prave mame su u bingu,hifi,bolnicama,skolama...respekt za prave mame a ove lazne pozdravljam uz # sjasite
@Neznamnisampametan jaranice uzak ti je krug rezonovanja pravo, uzi od kauca na kojem sjedis ! Ima mama koje zive ispunjrne zivote i na vrcem su levelu, nego sto ti mozes i da zamislis. Nisu Bingo i Hifa domet svima...ima i daleko vecih dometa vjeruj mi !
Ma bravo ! Zivot ide dalje, mora se zivjeti i prilagoditi novim vremenima i izazovima. Mame uz medicinsko osoblje i policiju danas trpe realno najveci teret na svojim ledjima. Treba to postovati ! Sretno mame.