Komentari (130)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ok cjene ali to nije restoran nego vise fast food neki bolji restoran je skuplji bar 30%
Argeta je zakon.I paradajz naravno. ;D
@BJS15 Prvo, cevapi u Sarajevu su lokalni specijalitet. Drugo, na Carsiji su 10-ak KM cevapi, a ne 15, ne znam gdje si ti jeo (ako si ikad i bio u Sarajevu, iznad se ne pika). Cijene su bare bare sa hrvatskom obalom (koje su realno previsoke). Ne znam sta Neum moze ponuditi gostima sto hrvatska obala za iste pare ne moze.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kakva bagatela, cuj hamburger 13KM
A Dze u toj tvojoj racunici plin? Struja? Voda? Prostor? I na kraju PLATA RADNIKA? Tako da si ti kao vlasnik na 0 jer si PAMETAN
Gdje to ima da se odmah prijavim😁 Prostor uz samo more za dzaba?? Dajte ba ljudi, budite realni. Koliko vas kosta kfc? Niko na klopi ne zaradjuje nego na picu. Stara stvar.
Kad si fukara i kod kuce ti je skupo 🤣 citam komentare bez obzira koja je destinacija u pitanju i nikako nasi ljudi da shvate da nisu cijene velike nego ugl plate kod nas su mizerne u odnosu na ostatak normalnog svijeta.
Nije džaiz ulazit u more uopce, nikad se ne zna kad ce ajkula napast, a to je grozno
Dolaze li hrvatski turisti kod nas?
cuvajte se njega... on ce vikendicu na putu napravit' ...hehe i ogradit...
uh ima dobrih bulja
Jesu li se zakrpile srušene zgrade i pokradeni hoteli,pitam onako,neću u Neum svakako,odoh radje na jablaničko.
Ciganluk kao i na panonskim jezerima
Nikad mi nece biti jasno zasto svijet ne voli Neum?! Neum je vrhunska destinacija za odmor i porodicu, super cijene za razliku od Hr i Cg recimo, al j*bg sramota je kacit fotke na soc.mreze iz Neuma i pricat okolo komsiji, kolegi itd.
Ove cijene u Neumu su previsoke za standard BiH... Neum je preskup, iako je turisticko odrediste. 🤷‍♀️
Ajde ba ne laprdajte ! Pizza velika skuplja u pola gradova BiH. Uvijek je se znalo da su na more išli ljudi, porodice koji idu na odmor koji imaju takva primanja, a ne kao ovo danas svako hoće na more, da jede i pije za 100 maraka i da mu ostane.
Gdje kuha ova 'kuharica' da nikad ne odem u taj restoran. Uz jelo se dobije i par dlaka sa glave?
I Neum samo po kazni!
A ko vas tjera da jedete tako , skuhas sebi , napravis sendvic i sve ok
Bez namjere da omalovažavam bilo koga, rađe bih ljetovao na Tuzlanskom jezeru nego u Neumu. Pa da se provozaš pedesetak kilometara dalje do Pelješca, gdje je more uglavnom kristalno čisto za razliku od Neuma, platićeš ljetovanje isto ili maksimalno 15-20% više.
ko kaže da je na moru skupo.Skupo je na obali mora.