Atraktivni glumac
50

"Turski Jason Momoa" pozirao samo u donjem vešu i pokazao zavidan torzo i isklesane mišiće

I. B.
Can Yaman jedan je od najzgodnijih turskih glumaca (Foto: Instagram)
Can Yaman jedan je od najzgodnijih turskih glumaca (Foto: Instagram)
Popularni glumac Can Yaman, kojeg još nazivaju i "turski Jason Momoa", nastavio je graditi svoju karijeru u Italiji, a da je to bila uspješna odluka, dokazao je i niz novih fotografija koje njegove obožavateljice nisu ostavile ravnodušnim.
Yaman je postao nezaobilazno ime u projektima koje prati cijeli svijet, a svoju glumačku karijeru, već odavno je proširio i na druge sfere.

Iako se proslavio kao zvijezda turskih serija, Can je danas i jedno od zaštitinih lica italijanskog modnog giganta Dolce & Gabbana, koji je sada podijelio fotografije njihove nove kampanje s izvanrednom figurom turskog glumca u fokusu.

Na nekim fotografijama sa zvaničnog profila ove modne kuće, koju prati gotovo 30 miliona ljudi, Can je pozirao samo u donjem vešu, dok su do izražaja došli njegov zadivljujući torzo i isklesani trbušni mišići.

Glumac se pohvalio i snimkom gdje mokar izlazi iz tuš kabine, a potom se, od glave do pete, odijeva u ovaj modni brend.

Poznato je da Can svoju figuru duguje redovnim sportskim aktivnostima, no njegove obožavateljice svejedno su oduševili posljednji prizori. Ispod je dobio veliki broj lajkova i brojne komplimente.

Glumac je, inače, posljednjih sedmica boravio u Mađarskoj na snimanju filma "El Turco", a ovog ljeta je privukao pažnju i na Venecijanskom filmskom festivalu uoči pretpremijere svoje serije "Viola Come Il Mare".

Publici u Bosni i Hercegovini, ali i regionu, Yaman je poznat po seriji "Džan" gdje je utjelovio glavnu ulogu, no, kasnije se proslavio i u svijetu, naročito radi svoje romanse s poznatom sportskom novinarkom Dilettom Leottom.

Iako je par čak najavljivao i vjenčanje, na kraju su ipak odlučili razdvojiti svoje puteve.