Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj sta bi mu Deen uradio
Sada sarajevski momci papci koji jos kod mama i tata žive pišu vidi ga derpe, homić, ta će on......hahahahah......eeee jadnici jadni, gledajte i sanjajte, možete i drkicu da bacite.
Baš lijep i njegovan muškarac. Vidi se da pola dana provodi pred ogledalom. To je danas ženama muževno, a i divno je imati muškarca sa kojim se može pričati o kozmetici, modi, dijetama i fitnesu. Trebaju se svi se ugledati na turskog Momou i obrijati jaja.
Noge se preskaču 🤣
Sipisssss zajebani, ima svukuda!?
jel derpe?
A sto none nije vjezbalo blago majci svojoj??
Ako postoji DONJI veš, onda postoji i GORNJI, zar ne?
U turskoj ako nisi mal i debeo, odma si glumcina... :D
Prica se da je biseks
🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢🤮🤢
svaka cast ali dosadio si brate a i ona dilleta kako se vec zove