Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako je ovo grad, onda su Donji Cigići pokraj Širokog Brijega metropola. Lp
kako moze biti grad od dva stanovnika?????😵😵😵
Cuj grad,hahaha
Nisam znao da talijani zaseok zovu "mali grad"
Ne može biti nikako grad ako ima 2 stanovnika.
Imate li još koju basnicu za malu djecu .
@SDAiKrajPrice Slusaj seljacino jedna ja sam paaaara napravio mogao bih ti zenu i djecu zensku kupiti da se ti ni ne naljutis! Nije frka u lovi, bar kod mene, nego u sistemu tvom tom podanickom i retardiranom.Vidimo se uskoro!
Dva kralja
Kako ce im doci virus kad su sami... joj preseravanja
Jadne ovce..jedino zensko koje oni vide
jadan narod, da sam vjernik postao bih ateista na sve ovo što do sad vidjeh, na manipulacije pljačke bezobzirnost i gaženje vladajućih vjernika po siromašnim vjernicima...horor!
grad sa stokom.
Ovo je SDA BiH, ako na vrijeme ne odradimo sto se treba odraditi...'gdje su djeca''? 'Otisla, od kako su Zivkovici prodali sve'.
gay djedovi
Trebali su i ovcama staviti maske.
ovnovi vec jesu
Ovo ima kod nas u Žepi. Kad su neke nene vidjele Srbe u ratu, kazu vidi insani ko i mi hahaha
@Tramp88 🤗😁😂😂😂tobejarabi nena🤗😁😜😜
Eksperiment uspio, mozak ispran.