Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo curo! Iskrene čestitke i sretno dalje u poslu i u svemu drugome.
Iskrene čestitke Ana, svaka čast!
najmladja al izgledao kao da ima 37godina valjda joj ta zracenja dosli glave
Čestitam Ana, nemoj otić u Njemačku,trebaš nam
ja otvorio zbog ove lijevo
Sve saznasmo osim godina najmladje...
Djevojka ima 33 godine, sto je otprilike i prosjek unutar kojeg doktor treba da specijalizira. Cestitke mladoj, lijepoj i pametnoj djevojci, ali ipak ima i drugih doktora koji su specijalizirali u tim godinama pa cak i ranije.
al ona je platila reklamu drugi nisu toliko teski bili u mladim danima
mene vise zanima cime joj se sestra bavi... :OOO
Sta je ba ovo, zenska specijalizirala i dobila clanak na klixu? Pa ovo je cirkus
Ona je dobila clanak zato sto je najmladji specijalista radiologije u BiH. Propust klix-a je sto ne znamo koliko godina ima. Bunimo se kad mediji promovisu specijaliste radiologije, bunimo se zato sto promovisu influensere... nikada nam ugoditi.