Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam PTSP ili ti ga PTSD u Svedskoj mi otkrili sad kod nas odem i samo mi dadnu zoloft. 20 godina poslije rata radio kako deminer, i pomoc je u zoloftu i ja xanax
Dobro bi bilo, u sklopu nekog školskog predmeta,uvesti predavanja o prepoznavanju i lijecenju psihickih poremecaja. Nevjerovatno je i bizarno koliko je naše drustvo ograniceno u tom segmentu. Dovoljno je pogledati komentare na svaki clanak ovog tipa.
Nema kvalitetnih strucnjaka, manjak svega! Kampanje od kojih je i ovaj klixov tekst ne dolazi ili malo do onih kojima je pomoc potrebna.Neko rece samo para i sve ok,pa takvi su najgori na antidepresivima .Zapadna evrooa je sva u depresiji.
Bogami prozak me izvadio iz teških gvna, jes mu trebalo pola godine da profercera al me spasio.
Rušite zidove, samo ne dižite ruku na druge ili na sebe!
Kako Belingem prati Mbapea u kretnji i kakva asistencija i gol za Mbapea. Bice ovo ludilo gledati. Gledajte sport i mislite pozitivno i nema problema u mentalnom zdravlju. Zabavi mozak pozitivnim stvarima.
Da osjetim bilo kakav problem te vrste trazio bih pomoc naravno ali opet mislim da ima puno i do nas. Kada sam se zaposlio imao sam 21 godinu. Radio sa dosta zena u kolektivu koje su imale cca 30-35 god max. Sve su bile na tabletama i ja pitam sto ce vam to vi ste mlade? Kaze vidjeces kada dodjes u nase godine a one kao sto rekoh mlade. Danas mi je 44 i u zivotu nisam popio apaurin ne znam sta je to. Voli se raja kod nas kljukati bespotrebno tako da treba od toga krenuti.
Voli i raja komentarisati i umanjiti tuđu muku kako bi istaknuo svoju neku snagu i nadmoć a psihologija ima jedan lijep naziv za takve ljude.
Najveći problem je to sto je nas stide mentalnih bolesti.Jer svaku bolest mozes imati i OK je ali kada kaze da neko ima mentalnu bolest zgrazaju se ljudi.